marți, 13 ianuarie 2009

Umbra lui Basescu in curtea PSD - ului

.

S-a mai spulberat un mit. Acela al indestructibilitatii PSD atunci cand partidul - ca si corp unitar- este atacat. Cui ar trebui sa multumeasca pesedeii pentru aceasta performanta? Evident, lui Zeus.

PSD - ul nu reuseste sa decanteze o personalitate independenta si verticala pe care sa o opuna lui Traian Basescu. Guralivul domn Geoana nu va ajunge niciodata nici macar la genunchiul personalitatii lui Ion Iliescu. Nici macar aura de lider a lui Adrian Nastase nu o va atinge vreodata.

Sunt de-acord cu majoritatea, Ion Iliescu a fost un personaj care a influentat negativ politica romaneasca din anii '90, sunt de-acord si cu cei care afirma cu tarie ca varful fenomenului de coruptie din tara noastra s-a inregistrat in timpul mandatului de prim-ministru a lui Nastase. Dar erau totusi oameni politici adevarati.

Calin Popescu-Tariceanu - desi nu este unul dintre favoritii mei din PNL - a dat dovada de verticalitate in ralatia cu Basescu. A avut curajul sa extirpe din cadrul partidului pe acei membrii care dorea o predare fara glorie a PNL - ului catre Traian Basescu.

Din pacate in PSD nu exista un Tariceanu ci doar prea multi stolojeni...

2 comentarii:

  1. Bate-te peste gura. Ne-a ajuns cat ne-au jupuit liberalii. Crestere economica pe biletele de tramvai, taxe peste taxe, peste taxe, peste taxe, caltabosi si palinka. N-au facut nimic liberalii decat sa jefuiasca. Eu inteleg ca justitia este oarba pentru ca este legata la ochi, dar e si surda? Europa tipa la noi e ani buni si ne spune ca " vedeti ma idiotilor ca justitia voastra e pe centura, o reguleaza pe doi lei vechi toti cei care se impiedica de ea, iar voi o platiti ca pe o vedeta de lux si va tine la usa"
    A trebuit sa ne spuna UE ca taxa tariceanu nu este legala? Incompetentul, nu i-a fost suficient ca a luat-o in gura o data, asa ca a marit-o de trei ori, si asta pentru ca justitia e pe centura iar idiotii de alegatori platesc tot ce le ceri.
    Ne trebuie o piata publica, si inca cateva mandate cu un presedinte ca Basescu.
    Daca nici pana la alegerile din toamna, Basescu nu ne arunca capul lui Motoc, va avea mari probleme. Chiar si cu cei care l-au votat de pe vremea cand inca isi dorea sa fie primar al Bucurestiului.
    Iliescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Amice, asculta-ma bine! Ai sa regreti Guvernul Tariceanu dar va fi prea tarziu. Crede-ma!

    RăspundețiȘtergere