joi, 11 iunie 2009

Despre reprezentativitatea europarlamentarilor din Romania. Pro si contra

***

Azi s-au validat mandatele de europarlamentar pentru cei alesi in urma exercitiului electoral de duminica. Observ cu indignare ca foarte multe voci dintre cele care lingeau augustul posterior prezidential cu foarte mare pasiune pana mai ieri ies acum la atac contra celor alesi de mana aceea de oameni care s-au prezentat la vot.

Vituperantii de serviciu urla acum in toata mass media despre calitatea proasta a materialului uman trimis la Bruxelles de catre bizonii romani. Pai...? Se poate tovarasi? Nu voi ati dus o intreaga campanie de indobitocire dirijata a romanilor? Nu voi ati proclamat axioma "Basescu, partidul si familia lui au intotdeauna dreptate" ?

Modul de gandire al cetateanului roman cu drept de vot este rezultatul actiunii concentrate de oligofrenizare pe care o desfasoara de ceva timp mass-media romaneasca. Eu nu vorbesc de servicii, societatii secrete, etc. Acestea sunt argumente pentru neavenitii dornici de senzational. Presa, audio-vizuala si scrisa, isi bate joc de cetateni, mana in mana cu politicienii. Este un adevar dur dar este singurul adevar.

3 comentarii:

 1. Basescu se joaca prea tare cu focul Vadim,nu-l va putea controla si-i va exploda in fata!

  Offtopic: Doamne cat de penibil e Orban, nu are viziune .. pana si comunistul de Cristoiu este peste el la logica elementara politica!

  RăspundețiȘtergere
 2. Vadim este controlabil 100%. S-a vazut ca atunci cand ii cere cine trebuie, butimanezul este dispus sa faca si pasi inapoi. Basescu spera in repetarea scenariului din 2000 cand Iliescu a castigat Cotroceniul mizand pe repulsia romanilor fata de extreme.

  Orban...?! Poate Sica!

  RăspundețiȘtergere
 3. http://www.youtube.com/watch?v=b-zD-fUsXa8

  A nu se uita!

  RăspundețiȘtergere