duminică, 6 aprilie 2014

Definiția animalului politic post-decembrist: Traian Basescu

***
Dezbaterea finala pentru prezidentialele din 2009, Basescu contra Geoana. Priviti-l pe Traian Basescu cum il simte ezitant pe Geoana si  il executa fara nici cea mai mica urma de regret. Un exemplu de cum poate fi folosit cu maxim de eficienta binomul informatie-acuzatie. Nu intru in amanunte asupra modului in care Traian Basescu a intrat in posesia acelei informatii cu vizita lui Geoana la Vantu, pana la urma nu acesta este esentialul, insa modul in care Basescu devine procuror in aceasta dezbatere este absolut formidabil.
De fapt singurul animal politic adevarat din Romania ultimilor douazeci de ani a fost si inca este acest om, Traian Basescu. Un carnasier care a simtit intotdeauna slabiciunea adversarului, transformandu-l aproape intotdeauna in prada/victima. Nu stiu cum vor fi judecate la scara istoriei cele doua mandate prezidentiale ale acestuia, nu stiu cat de benefica a fost prezenta lui la Cotroceni timp de zece ani dar, din punct de vedere strict politic, Traian Basescu poate preda oricand lectii de supravietuire. Problema insurmontabila pentru cei care incearca sa il copieze este aceea ca, cu anumite insusiri trebuie sa te nasti, ele neputand fi dobandite.

3 comentarii:

 1. Clar, cel mai bun animal politic de pradă din România, motiv pentru care a cam şi prădat cam mult.

  RăspundețiȘtergere
 2. Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
    -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
  El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
  îți dorești fostul înapoi?
  vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
  Soluție de problemă pentru copii?
  Soluție de problemă financiară?
  Erectie slabă și ejaculare rapidă?
  soluția la boli și boli ale organismului
  Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
  Soluția problemei divorțului?

  RăspundețiȘtergere