sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Basescu Presedinte by Nicolae Guta & Roxana
***
Ma suna soacra-mea de dimineata ca sa imi spuna ca a aparut o manea pro-Basescu. Zic alta?!?! Ne aducem aminte ca in perioada referendumului pentru suspendarea presedintelui, in 2007, aparuse o duzina de asemenea manele. Ma duc sa caut repede pe Youtube, sa vad si eu minunea. Da prieteni, maneaua exista si este difuzata in draci de unul dintre posturile lui Prigoana.

Personal eu nu vad in acest demers decat disperarea unui om care simte ca Puterea, acea jucarie cu care s-a laudat timp de cinci ani, este pe cale sa ii scape. De-asemenea, aici vedem o forma ciudata de manifestare a fricii din partea unuia dintre baronii regimului Basescu, ma refer la Silviu Prigoana. Esafodajul creat timp de cinci ani de catre o camarila cu interese antinationale este pe cale sa se naruiasca in principal datorita unui gest reprobabil comis de presedinte in 2004. Cum ii mai ajunge pe unii Istoria!

Contrar tuturor opiniilor de condamnare a declaratiei lui Ludovic Orban - care spunea ca pe Basescu il voteaza alcoolicii, tiganii si prostituatele - in acest moment inclin sa cred ca prim-vicele PNL avea perfecta dreptate. In fapt, mandatul lui Basescu a fost cel al unui presedinte-manelist, incapabil de a intelege necesitatiile reale ale societatii romanesti. Maneaua la manea trage. Cioabaaa, iti multumesc, ba Majestate!

Un comentariu: