duminică, 22 noiembrie 2009

Oameni buni, se poate! Exit poll ora 15

***

CURS Ora 15,00


Traian Băsescu – 30%

Mircea Geoană – 27%

Crin Antonescu – 24%

Avem sanse reale de al trimite pe Crin in lupta finala cu Basescu! Geoana si-a consumat aproape toate cartusele si, in lipsa unor fraude majore,  va scadea procentual pana la inchiderea urnelor. Grosul electoratului captiv al PSD - ului a trecut deja pe la urne. Este randul mediului urban, al intelectualitatii, al celor cu profesiuni liberale. Nimic nu este pierdut, locul secund se joaca. Dupa cum se observa, primii trei candidati sunt departajati de cate trei procente, deci se incadreaza in marja de eroare.

Lupta pentru locul al doilea va fi una foarte stransa. La vot! Acum este momentul sa ne facem auzita vocea! Sunt ferm convins ca dupa ora 21 ne vom bucura. Haideti sa scapam de comunisti, haideti sa facem istorie din indivizi precum Basescu sau Geoana. Sa-i scoatem pe tusa. Sa se injure sau sa se iubeasca acolo.

9 comentarii:

  1. de ce numele asta sinistru de muerte ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna intrebare! Probabil datorita unui radicalism manifest prezent in primele mele postari pe blogurile Cotidianului, pe care le frecventam pana mai an.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e teama ca esti optimist. Oricum, la cat de neserioase sunt exit poll-urile astea aparute online, nu se poate estima nimic pana la ora 21. Oricum, ar fi bine sa ai dreptate. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Traim in tara in care exit - urile dicteaza rezultatul final. Cred ca acest mijloc de masurare a vointei electorale ar trebui interzise pana la inchiderea urnelor. Optimismul este tot cea ce ne-a mai ramas. Daca o sa avem o finala Basescu vs. Geoana, din punctul meu de vedere totul este clar; inca un mandat de cinci ani pentru Actualul. In timp ce Crin poate sa scoata electoratul lui Geoana la vot, Geoana nu va reusi niciodata sa convinga bazinul electoral liberal. Cam aceastea sunt diferentele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt niste calcule logice, de bun simt. Eu as face un amendament la ele. Conteaza comportamentul din turul II al lui TB. Daca e virulent si obraznic, s-ar putea sa-si antagonizeze o gramada de oameni. Zicea ca in t2 va avea libertatea de a fi el insusi, sper sa fie adevarat... Nu stiu daca mai am rabdare 5 ani, desi alternativa e la fel de mizerabila. Singura motivatie pe care o gasesc e ca mai bine alternezi mizeria decat sa o lasi sa se imputa. Iarta limbajul plastic, dar nu sunt in dispozitie de politeturi. Asteptam, vedem... poate avem parte de o surpriza :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ khafre_k

    Si eu cred ca Basescu si-a epuizat arsenalul comportamental. Insa nu si-a epuizat banii pentru campanie! Basescu a investit destul de putini bani fata de cat avea posibilitatea de a consuma. Va urma o campanie electorala pentru turul al doilea foarte dura, fara menajamente. Iar Geoana este victima sigura, daca el va fi cel care il va infrunta pe Basescu in finala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze, nu stiu dc mi-a aparut nicknameul respectiv. Nu inteleg platforma asta (Scrie google in paranteza). :-?? Comentariul era al meu :). Eu zic ca nu e nimic jucat inca. Basescu nu mi se pare ca e mai bun ca challenger decat ca detinatorul centurii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Până la urmă nu s-a putut, bunule Garcia...

    De mult n-am fost atât de trist, de dezamăgit, de dezorientat...

    Mai ţii minte cum îmi spuneai că pentru un pesimist toate surprizele sunt plăcute?

    RăspundețiȘtergere
  9. Florine, in trei cuvinte, AI AVUT DREPTATE. Eu sunt un naiv.

    RăspundețiȘtergere