sâmbătă, 31 iulie 2010

Un nou motiv de spaga la romani. Religia dom'ne!


***
Spicuit din Cotidianul:

Un consilier local PD-L din judeţul Timiş a fost arestat pentru trafic de influenţă. Bărbatul a încercat să-i convingă pe judecători că n-a luat mită, ci că şi-a ajutat un frate de credinţă, adică un pocăit.
"Aparţin credinţei penticostale şi, în numele lui Dumnezeu, am vrut să-l ajut ca frate de credinţă pe denunţător, la recomandarea altui credincios'', a spus Beniamin Ursu, în faţa instanţei, la termenul din 28 iulie.

În varianta laică a anchetatorilor, faptele stau altfel. Ca să faciliteze întabulare unei clădiri, alesul local i-a cerut 7.000 de euro unui om de afaceri. Acesta l-a denunţat, a urmat un flagrant, şi consilierul a fost arestat.
Beniamin Ursu are o poveste la fel de suprarealistă şi despre banii găsiţi asupra lui. "După ce am băgat banii în buzunar, a venit echipa de la poliţie, eu m-am speriat când i-am văzut, nu am ştiut ce se întâmplă şi cum eram cu mâinile în buzunar, când le-am scos, suma de bani a căzut pe jos", a relatat consilierul PD-L.

Cu aceeaşi candoare, suspectul a explicat şi de ce se afla la locul flagrantului: "Aveam treabă în zonă şi ştiam că este mai răcoare".
Beniamin Ursu este şi administrator al unei şcoli înfiinţate de el, "Bunul păstor". Potrivit altor colegi de partid şi de cult neoprotestant, bărbatul riscă să fie exclus atât din partid, cât şi din comunitatea religioasă.

Fara cuvinte!

8 comentarii:

  1. poate da spaga si=l primesc pocaitii la loc, vad ca intre ei se practica ... asa ca frati crestini! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste tot este asa, din pacate. Mi-a atras insa atentia motivatia invocata de catre acest domn Beniamin pentru fapta sa. Frate, a fost un gest crestinesc, ce dracu' nu inteleg si procurorii aia? L-a speriat politaii si, in loc sa faca pipi pe el, a dat pe-afara cu banii.
    Fantastic cat tupeu!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai de ce va mirati? e posibil si sa fie crezut ...

    el urmeaza exemplul sefului sau de partid:

    - nu sunt comunist desi tara a trebuit sa aleaga dintre 2 fost comunisti in 2004

    - imi dau demisia in 5 min

    - nu e criza

    - nu am lovit copilul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba Garcia, poate asa il fericea pe Domnul, ma. Asa isi exprima el trairile crestinesti, iubirea de semenul sau. To share , ai auzit tu de verbul aista din engleza? Asta nu a vrut sa share'uiasca. Si, cum zicea Ionut, daca cotizeaza bine, astia sint in stare sa il primeasca inapoi. Astia, pocaitii si PDL.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca este o imagine reala a stilului de a practica religia pe meleagurile noastre natale... Fiecare cu interesul personal mai presus de cele de SUS...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Ionut

    Eu cred ca tipul cauta doar niste circumstante atenuante dar a iesit ca dracu'. Ca urmeaza indeaproape exemplul cotroceanului, nu am nici o indoiala. Bunul simt a disparut de mult din bagajul moral al pedistilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Money

    Nu cred, denuntatorul era chiar cel care i-a dat banii. Acum trebuie sa faca share, daca vrea sa scape de zdup.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Florentin

    Da, cam asa este. Numai ca de prea multe ori ne regasim in situatia de a generaliza la nivelul intregului personal ecleziastic tarele evidentiate doar in cazul unui numar foarte mic de preoti. Nu sunt penticostal, sunt crestin-ortodox si efectiv sufar atunci cand, datorita unei fapte izolate se arunca anatema asupra intregului cler. Eu personal am dat in viata numai peste preoti cu har, cu chemare pentru slujba lor de zi cu zi. Sigur, sunt si uscaturi in padure. Dar acestea reprezinta doar o restransa minoritate.

    RăspundețiȘtergere