luni, 24 februarie 2014

"Criza" politica si bigudiurile de pe circumvolutiunile unora

***
Cuvantul de ordine este unul singur: CRIZA! Pe micile ecrane, chiar si la televiziunile generaliste, e plin de cioclii care plang cu lacrimi de crocodil la catafalcul celei care a fost frumoasa si neprihanita Uniune Social-Liberala, violata in grup, se pare, de gastile numitilor Antonescu Crin-Laurentiu si Ponta Viorel-Victor. Huoooo turbatilor, asa e scenariul, ce dracu'! Uniunea asta a murit exact cand trebuia sa moara. Termenul de valabilitate a unei aliante politice in tarisoara asta a noastra nu este mai mare de trei ani. Au demostrat-o atat CDR cat si ADA. Pai si atunci?

Showul si expunerea aceasta mediatica este parte a unui scenariu prin care este vizata reducerea vietii politice din Romania la doua partide mari si late, plasate ideologic la centru-stanga si respectiv centru-dreapta. Mijloacele prin care se intampla acest lucru sunt reprobabile, desigur, deoarece creeaza palpitatii celor din administratiile publice locale, care deoacamdata nu prea mai stiu pe ce majoritati se bazeaza. PDL a sesizat acest fapt, Blaga nu e sosit cu pluta in politica romaneasca, si chiar are de ce sa se teama. PMP - ul lui Basescu pare a-si gasi un locsor caldut sub aripa crinisto-saseasca, in schimbul binecuvantarii ayatollahului de la Cotroceni pentru noua/vechea Dreapta romaneasca. PPDD - care se confrunta cu aceeasi hemoragie de nestopat a alesilor din Parlament, este redus incet-incet la conditia de initiale fara sens real. 

Altceva va rog, a se scuti cu "profetiile" despre "criza". Ajunge.

3 comentarii:

 1. Fraireii cred in pesede,nu oameni intregi la minte,bre!Crinorina nu e favoritu meu,dar,bre, intre el si cioara de ponta oricand il prefer pe crinilin.
  Sa crape comuistii!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și dorea să divorțeze, dar când am dat peste Dr. Saguru e-mail pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +12098373537 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și și el perfect în
  1 Vraja de IUBIRE
  2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
  3 FRUCLE PANTECULUI
  PROMOVARE 4 VRAJI
  5 PROTECȚIA VRAJILOR
  6 Vraja de afaceri
  7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
  8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

  RăspundețiȘtergere