joi, 29 ianuarie 2009

George Constantin Paunescu, gasca de hoti si Basescu

***

Ati observat cu cine dialoga presedintele in consultarile cu partenerii sociali de la Cotroceni? Reprezentantul patronatului romanesc era George Constantin Paunescu, un hot apropiat de PD - ul prezidential.

Da stimate doamne si stimati domni! Discutam despre acelasi domn Paunescu care a devalizat Bancorexul in anii '90 de nu mai putin de 120 milioane de dolari. Dovedit in justitie! Individul s-a carat in State dupa ce a ajuns la putere Constantinescu.

Dupa campania anticoruptie declansata de catre Valerian Stan baietelul acesta a tuns-o frumusel peste granite. Si nu a revenit indarat pana cand Iliescu si Nastase nu i-a garantat imunitate in fata Justitiei romanesti.

Basescu l-a preluat din zbor in contul unor donatii grase catre PD. De aici deducem ca FSN - ul nu a disparut. Este la guvernare. Din fericire nu guverneaza. Sunt prea idioti pentru asta!

Romania a ajuns aproape de fundul sacului daca uniunile patronale a ajuns sa fie reprezentate la Cotroceni de catre acest Paunescu.

3 comentarii:

  1. Stimate Domn
    Poate nu stiti cine este GCP!Sunteti prea tanar pentru asta!GCP este unul din cei trei frati Paunescu, ziaristul de la Curierul National a murit,Dumnezeu sa-l ierte, deci au mai ramas doar doi.
    GCP a fost Seful biroului comercial din Milano pe vremea de trista amintire.Deoarece predecesorul sau in functie a fost generalul Cocos trimis acasa odata cu fuga lui Pacepa ,banuim ca dl GCP a fost cel putin colonel.Postul B1 TV care ii apartine a dat dese dezmintiri in acest sens ,iar dl GCP a stat la cutie o vreme,iar acum spre surprinderea mea si a dvs. l-am vazut scotand din nou capul!
    In ceea ce priveste devalizarea BRCE(BANCOREX) nu este singurul si a fost facuta fara niciun fel de jena,ceea ce ma face sa cred ca a facut parte din planul B ,sau C al Securitatii dupa moartea lui Ceausescu.Nu este nici singurul devalizator si Bancorexul singura devalizare,iar toti cei implicati sunt bine merci,ceea ce imi confirma teoria.
    Al treilea frate este Viorel Paunescu directorul barului Melody
    pe vremea impuscatului,care la revolutie a fugit de frica sa nu o pateasca deoarece era prieten de taina al lu Nicu Ceausescu si ii furniza fetite.Ulterior a devenit proprietar la Intercontinental.la Lido si prsedinte la Steaua,prin diverse inginerii financiare si cu sprijin de la diversi oameni de bine.Intercontinentalulscos la licitatie pe vremea CDR-ului a fost
    cumparat tot de fratii Paunescu prin interpusi.Naivitatea a fost fatala CDR-ului.
    Am si eu un bolg care nu a vrut sa fie politic ,dar pana la urma asa a iesit .nu am mai postat de mult,dar voi recupera!

    RăspundețiȘtergere
  2. intre timp (dupa ce am postat un comentariu la o alta postare pe blog, ceva cu alcool si vapori si, binenteles, obsesia dumneavoastra) am zis totusi sa vad ce mai aveti de spus... imi pare ca nimic in afara de basescu si base. numarati de cate ori ati folosit cuvintele astea... va veti descoperi obsesia. si, probabil, veti reusi sa vedeti ca pentru orice cititor binevoitor, care ar putea fi curios de personalitatea dumenavoastra cu "prea multeeee..." pasiuni si placeri, sunteti plictisitor repetandu-va

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Plato

    Blogul este prezentat ca fiind unul de rezistenta anti-Basescu si contra noii guvernari FSN, asa ca nu va d de unde atata tafna din partea ta. Nu m-am ascuns sub masca independentului, nu m-am dat analist hiperfin...

    Dupa cum nimeni nu iti interzice sa citesti si sa postezi pe acest blog tot asa nimeni nu te obliga sa il parcurgi precum Psalmii seara.

    Vezi de ce este frumoasa democratia asta pe care nen'tu Basescu o vrea disparuta? :)

    RăspundețiȘtergere