sâmbătă, 20 iunie 2009

Miron Mitrea pe culoarul catre PD

***


Interesanta emisiunea Oanei Stancu de aseara! Interesanta din mai multe puncte de vedere. Pentru mine cel mai important aspect desprins de aici este pozitionarea totala a lui Miron Mitrea, fost sindicalist cu basculanta, actual pesedist, de partea pozitiei adoptate de catre PD in legatura cu inregistrarile de la intrunirea conducerii PSD care a avut loc la Turnu Magurele.

Desi sunt adeptul democratiei interne in cadrul oricarui partid politic, in momentul in care se adopta o hotarare cu majoritate de voturi , tu, ca si personaj politic important din acel partid, nu poti sa vii si sa o critici in mod public. Ma uitam cu atentie la mimica lui Mitrea, la expresia satisfacuta care se citea pe chipul sau atunci cand Cristian Preda sau Dan Tapalaga atacau PSD - ul si pe Mircea Geoana.

Ca sa nu mai vorbesc de momentul interventiei penibilului fost primar de Bucuresti, dl. Videanu, actualmente ministru boccian, om cu onoarea nereperata dupa ce s-au facut publice inregistrarile cu pesedeii de ieri. Miron Mitrea traia cu exaltare momentele in care ceilalti sareau la jugulara sefului sau de partid.

Incredibil! Cunoastem cu totii ineptiile pe care le-a debitat prin decembrie anul trecut acest viitor pedist. Chestii cu beregate sfartecate, Geoana, insistenta...Dar de aici si pana a nu mai avea pic de respect pentru formatiunea din care, formal, inca faci parte, este drum lung.

Foarte buna prestatia prietenului nostru dl. Mihai Voicu in emisiunea de aseara. A spus niste lucruri pe care, daca eram acolo le-as fi spus si eu. De bun simt. Cristian Preda arata ca un oligofren, vorbeste precum un oligofren. Dan Tapalaga tot cu partidul in gura, recte PD, desi se crede jurnalist independent. Asta e.

6 comentarii:

  1. Nu mai e mult si va avea soarta lu` Medelin Voicu ..

    Oricum eu am ramas surprins cand am vazut ca Mazare a facut-o pe nevasta lu` Mitrea deputat, Mazare care ca si Vanghelie nici nu vroiau sa auda de alianta cu PD-l`ul si care ar fi dispusi si maine sa se rupa ...

    Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre Mazare si Mitrea a existat tot timpul o relatie de prietenie si acest lucru s-a vazut inca de prin 2001. cat timp Mitrea conducea Transporturile, Mazare a reusit sa atraga destule fonduri guvernamentale, spre meritul sau.

    Probabil ca a fost vorba si de o relatie contractualista de genul "eu iti aprob fonduri guvernamentale iar tu o bagi pe Manuela in Parlament din feuda ta."

    Ionut, dar ce sa faca acum pesedeii in afara Guvernului? Sa isi suga degetele in public? Nu cred. Situatia este destul de ingrata pentru ei. Este rau la guvernare dar mai rau este in afara ei. Asa ca situatia aceasta se va perpetua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea Geoana e pe aceeasi linie.Numai ca Mitrea a pierdut startul si sechinuie sa recupereze prin limbi prelungite la Basescu.
    Ieri Geoana a spus acelasi lucru , atacati-i pe fraierii din PDL nu pe Basescu.
    Oare de ce nu ma mir?
    Scopul scuza mijloacele, Basescu e confortabil cu Geoana in turul doi ca sa spere la un mandat in plus.Geoana joaca cartea iepurasului ca si Vadim Nebunul , Duda playboyul fara succes la public sau proxenetul Nati Meir.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu ziceam ca o sa iasa acum, s-ar sinucide ... eram doar nelamurit cum Mazare care ii uraste din suflet i-a facut o favoare lui Mitrea prin sotie din moment ce Mitea constant a fost dintre cei ce erau apropiati lui Basescu, ca deh ... au patronat acelasi minister si ce se intampla la transporturi ramane la transporturi nu?

    de cei de la Cluj s-a mai auzit ceva? erau f vocali pana au scos 3% la alegeri ... i-au decapitat? vad ca nici abonament la realitatea nu mai au, e de rau! :D
    Acum am inteles care a fost treaba!

    RăspundețiȘtergere
  5. Marius, ambele factiuni ale FSN - ului au acelasi tatic (sau Tatuca?!): Traian Basescu. Ar insemna paricid ca sa isi atace presedintele, nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ionut, se pare ca exista o fratie a celora care au trecut prin fruntea Ministerului Transporturilor. Mai ca iti vine sa crezi ca exista o cabala a alesilor care au ocupat acest fotoliu ministerial.

    Cei de la Cluj se cred mult prea "intelectuali" pentru aceasta lume politica. Doar Popa Sarbu de la Agricultura mai este in prim-plan dar derbedeul asta este din Timisoara!

    RăspundețiȘtergere