duminică, 7 iunie 2009

PSD - ul este pe tobogan. Acum 3-4 ani acest lucru m-ar fi bucurat

***


Exit poll-ul de la ora 14 confirma faptul ca PSD - ul a intrat in vrie. PD - ul a reusit ca in mai putin de sase luni de zile sa-si atraga de partea sa un segment important de fosti votanti ai PSD. Dupa consumarea votului de seara se asteapta ca avantajul procentual al PD - ului in fata partenerului sau de guvernare sa creasca. Deocamdata ii despart doar doua procente.

Declaratia lui Geoana care motiveaza renuntarea lui la locul din CSAT nu face decat sa accentueze rolul secundar pe care il va juca PSD - ul in sfera deciziei din actualul establishment politic din Romania. Spune dl. Geoana ca Parteneriatul pentru Romania va fi respectat de catre partidul domniei sale. Cu alte cuvinte un pas inainte si doi inapoi! Coitus interruptus.

Ma repet, daca PSD - ul ar iesi acum de la guvernare mai mult de jumatate dintre primarii acestui partid ar parasi barca social-democrata. Ingrata situatie pentru dl. Geoana! Ma asteptam la mai mult din partea unui partid care a dominat viata politica romaneasca in ultimii douazeci de ani.

Geoana este o solutie pierzatoare pentru PSD. Acest lucru il vor realiza in cateva zile si baronii cu influenta in partid. Si nu va fi bine pentru Pinocchio.

2 comentarii:

  1. Shit happens, vine si randul PDL foarte curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai putin! Insa trebuie actionat gradual. Nu poti cere acum amarasteanului sa renunte la cinzeaca din motive etico-cetatenesti. Vezi cazul incursionistilor electorali portocali si suma pentru care isi pun libertatea in primejdie.

    RăspundețiȘtergere