joi, 6 august 2009

Au facut-o...! Poli Timisoara a eliminat detinatoarea Cupei UEFA!

***


Marturisesc ca in momentul tragerii la sorti, atunci cand am aflat ca adversarul Timisoarei se numeste Sahtior Donetk, echipa care a castigat Cupa UEFA in acest an, cu investitii de nouazeci de milioane de euro doar in jucatori, nu creditam echipa mea de suflet cu foarte multe sanse de a accede in play-offul pentru Champions League.

Dupa meciul tur insa, am observat ca, dand dovada de multa disciplina tactica poti sa te masori si cu cei mari. Am trait returul cu nervii in piuneze, intr-o atmosfera incredibila. Cu siguranta ca vocea imi va reveni in trei-patru zile dar a meritat. A meritat deoarece am vazut un lucru pe care il vezi foarte rar la o echipa romaneasca:determinare.

Poli Timisoara a scris istorie in meciul de aseara. O echipa formata din jucatori fara foarte multe valente individuale a invins o formatie de vedete.

Sunt bucuros!

2 comentarii:

  1. Atat la meciul tur, cat si la cel de ieri, ma gaseam cu ciutacu impreuna pe la emisiuni TV. Cautam amandoi sa vedem scorul pe telefoanele mobile in pauzele publicitare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, s-a terminat cu bine. Insa acest rezultat obliga la mai mult. Mai multe investitii, conditii mai bune, fotbalisti mai completi. Poli a primit botezul focului, de-acum inainte nici un nu v-a mai surprinde Europa.

    Sper sa avem parte de o echipa de calibru in turul urmator. Ma bucur ca v-a interesat acest meci, va astept si pe tine si pe Ciutacu pe "Dan Paltinisanu" pentru turul urmator.

    Desi Victor este dinamovist...dar il echipam corespunzator. :)

    RăspundețiȘtergere