luni, 7 septembrie 2009

Patatpievici este un hot. Dar cui ii pasa?

***


Iata ca, dupa ce s-a dovedit ca in al nostru drag guvern convietuiesc armonios femei de moravuri usoare, hoti, delapidatori, incapabili si impotenti, azi am aflat ca Patapieviciul nostru national nu are doar preocupari care sa vizeze metafizica onirica. Nu. Onor filosoful de curte al Junghiului de la Cotroceni este si el la randul lui delapidator din banul public.

Schema este destul de simpluta; se ia o actiune de promovare a Romaniei in Franta, platita din Buget si se introduce in revista-gazda o reclama viu colorata pentru o anumita marca de masina. Plata nu se face pe baza de factura/chitanta ci se intampla in natura. Nuuuu, nu va ganditi la prostii! Patapievici nici nu cred ca mai este in stare.

Nu. In schimbul reclamei facute acestei marci pe piata franceza (unde tarifele publicitare sunt uriase!) Volvo (na, ca i-am spus numele) il doteaza pe scheletul ambulant din fruntea ICR cu una bucata masina de ultima generatie. De acelasi favor a beneficiat si barbosul cel penibil, recte Andrei Plesu. Ia uitati-va peste imaginile de mai jos. http://www.trilulilu.ro/VictoRoncea/ed0a33bb98fb88 . Ce ziceti? Este chiar fain sa fi 'entelectual basescian in Romania, asa-i?

Doar ca acest privilegiu nu este destinat prostimii. Nu. Ca sa beneficiezi de un Volvo din banii Statului (adica ai nostrii) trebuie sa lingi adanc curul presedintelui. Sa insisti in aceasta operatiune. Sa dovedesti ca esti cel mai bun in ceea ce faci. Sa fii o elita. Sa fi elita intelectuala a tarii.

Facem pariu ca Patatpievici nu va pati nimic?

3 comentarii:

 1. Nu fac pariu fiindca sunt convins ca vei cistiga.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa ce a reprezentat Romania in USA prin tablouri cu ponei roz cu zvastica pe fund si cu un penis in anus, a patit ceva?

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Claudiu Taga

  Se va coace insa si buboiul asta de la ICR...si atunci sa vezi!

  @Ionut

  Cat timp te inchini la Zeus si atata timp cat Zeus domina Olimpul Skeletor nu va pati nimic. Dupa...este o alta poveste!

  RăspundețiȘtergere