luni, 23 noiembrie 2009

Antonescu. Pozitia clarificanta pe care o asteptam. Ca sa priceapa pana si Ciutacu

***

Crin Antonescu a facut azi o declaratie de presa menita sa clarifice zvonistica de doi bani aruncata pe piata de inapti precum Victor Ciutacu sau Mircea Badea. ce spunea aseara cu emfaza dl. Ciutacu? Pai in esenta il acuza pe Crin ca a pactizat cu dusmanul si ca, in scurt timp, va renaste precum o pasare Phoenix,  Alianta DA, cea de trista amintire. Ei bine, azi Antonescu a clarificat pozitia pe care se situeaza in vederea turului al doilea de la prezidentiale. Basescu NU. Dar iata cateva spicuiri din aceasta declaratie fara echivoc:

"In legatura cu votul din turul doi, doresc sa fac acum aceste precizari. Am spus ca sunt un altfel de om politic. Azi cand aud tot felul de discutii de trocuri, de functii, vreau sa stiti ca este exclusa orice colaborare cu Traian Basescu, este exclusa recomandarea catre alegatoriii mei sa-l voteze pe Traian Basescu. Este de departe pericolul cel mai mare pentru Romania. Un al doilea mandat ar fi dezastruos. Repet astazi, ca este exclusa sustinerea lui Traian Basescu, in turul doi.


Daca vom conveni asupra uni proiect guvernamental care nu se reduce la persoana lui Johannis ca premier, atunci vom vedea in ce masura vom putea acorda sprijinul nostru celuilalt candidat. Proiectul Iohannis inseamna un guvern politic, format pe criterii de competenta"

Iar pentru linistea domnilor Ciutacu si Badea, acelasi Crin Antonescu a spus foarte clar, ca sa priceapa pana si retardatii ca  exclude  "orice negociere cu PDL, cata vreme acest partid este condus de Traian Basescu, fie de la Cotroceni, fie din Modrogan".

E bine asa, domnilor?

9 comentarii:

 1. Sper ca ai in minte un nume de domeniu pentru ca ai fost ales printre cei cu `bursele` de pe Trilema!

  Pana maine (marti) noapte sa dai un e-mail cu numele domeniului la office@polimedia.us

  Uite un link mai jos cu detaliile!

  http://polimedia.us/trilema/2009/bursele-trilema/comment-page-3/#comment-10429

  RăspundețiȘtergere
 2. Ionut, multumesc pentru lobby si caldele recomandari. O sa dau mailul cu numele domeniului in seara asta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Garcia,
  Eu n-am avut nicio reticenţă în privinţa lui Crin. Crin are toate şansele să devină Seniorul Dreptei Româneşti! E un om a cărui prestanţă, dincolo de micile scăpări cauzate de enormul stres la care a fost supus, mă unge la suflet. Acum, cei 20 % care am investit încredere în el trebuie să-l sprijinim în dificilul său demers de a reforma moral societatea românească. De a o reforma de-adevăratelea, nu la modul malefic, cum intenţionează Băsescu...

  RăspundețiȘtergere
 4. Florine, paradoxal Crin devine in aceste zile factorul decident in politica romaneasca. Va fi greu sa isi convinga electoratul sa dea macar 60% din voturi lui Geoana, dar forta lui creste.

  Pentru al inlatura pe Basescu va fi nevoie si de voturile noastre. Intr-o prima faza am refuzat ab initio aceasta idee. Insa, rumegand mai bine faptele, cred ca va trebui sa fim acolo. Oricum, fara o campanie in prelungiri a lui Crin, Geoana nu are nici o sansa.

  Declaratia de azi a lui Crin le-a dat peste nas tuturor pacalicilor din presa aceasta de rahat sau din lumea politica care deja visau la refacerea Aliantei DA.

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu am citit azi un post pe blogul lui Victor Ciutacu in care se lua de fapt de discursul de duminica seara pe care l-a avut Crin Antonescu. NU stiu ce a spus la televizor, dar acel post, dincolo de limbajul tipic al lui Ciutacu cu care eu nu simpatizez, a fost ok.

  Personal nu sunt de acor cu un acord PSD-PNL. Consider ca ar fi fost mult mai nobil ca PNL sa ramana in opozitie si sa se evidentieze drept un partid care face o opozitie constructiva. Acest lucru i-ar fi putut aduce procente in plus pentru viitoarele alegeri.

  Daca PNL coalizeaza cu PSD si cabinetul comun va produce nemultumire PNL-ul va scadea si mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Dan

  La Sinteza Zilei de duminica seara Ciutacu scotea bale, injurand la Antonescu si la refacerea Aliantei DA. Si cica era prietenul lui Antonescu...halal prieten.

  Referitor la alianta previzibila PNL-PSD, eu am spus-o si pe acest blog ca aceasta este singura solutie realista pentru guvernarea Romaniei. Iar Romania chiar are nevoie de un guvern, crede-ma! Dane, tu vorbesti de opozitie...opozitie la ce? Fara PNL nu va exista guvern iar fara guvern o sa avem anarhie. Atat economica cat si sociala. Nu. Solutia de bun simt in acest moment este o guvernare larga cu PNL-PSD-UDMR+Johannis premier.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acesta a fost momentul in care am decis sa nu mai citesc blogul lui Victor Ciutacu, nu asa cum faceam de obicei, adica zilnic. Orice om are dreptul sa fie stresat, sa aiba reactii nervoase. Or nu, noi mereu ne dorim politicieni care sa nu aiva sentimente, emotii, trairi. L-am votat pe Crin Antonescu si nu regret o clipa. Faptul ca i-a spus nu lui Basescu, faptul ca el desemneaza, iata, premierul, il face castigatorul real al unei competitii crancene. Antonescu demonstreaza ca nu e nevoie sa fii presedinte pentru a face ceva pentru tara. iar pentru asta, eu il apreciez si il respect. Cu toate scaparile... umane. :)

  RăspundețiȘtergere
 8. RAMANEM IN ECHIPA LUI CRIN!

  RăspundețiȘtergere
 9. @ Ada

  Nu trebuie sa mergem pana acolo incat sa nu il mai citim pe Ciutacu. Eu il citesc in ontinuare. Doar ca, raportat strict la acest subiect, Ciutacu a fost o jigodie. Nu avem de ce sa regretam faptul ca l-am votat pe Crin. Regrete ar trebui sa existe in tabara celor care nu l-au votat sau a celor care nu au venit la vot. Si DA, Crin este o persoana cu coloana vertebrala. A spus odata NU lui Basescu si asa a ramas. Se aude d-le Ciutacu?

  RăspundețiȘtergere