vineri, 20 noiembrie 2009

Basescu trebuie sa fie inlaturat. Acum, in aceste zile, democratic!

***

Urmaresc la TV dezbaterea aceasta, "marea confruntare" in opinia unora. Involuntar, vad si fetele sustinatorilor celor trei candidati. Ma uit la gasca de aplaudaci ai lui Basescu si ma cuprinde o trista veselie; in afara sotiei presedintelui, d-na Maria Basescu, adusa acolo pentru a da bine pe sticla, exista acolo o intreaga suita de persoane, curve politice, tradatori prin vocatie, latratori la luna si  lingai de zoaie prezidentiale.

Traian Ungureanu, Cristian Boureanu, Ghe. Flutur, Sever Voinescu, Elena si Ioana Basescu, Monica Macovei si pomelnicul acesta ar putea continua. Crin ii opune o galerie de personalitati reale, cu opera, cu un background cuantificabil in ani de activitate in campul stiintific, artidtic sau politic. Ma refer la Neagu Djuvara, la Cristian Topescu, la Mircea Diaconu, la Calin Popescu-Tariceanu, la Lucia Hossu-Longin, la Stejarel Olaru.

Diferenta de calibru, atat de ordin profesional cat si moral, este uriasa. Ma sperie aceasta fratie a ticalosilor pusa in slujba lui Basescu. Ma sperie calitatea tarata a oamenilor din jurul actualului presedinte.

3 comentarii:

  1. Am urmarit si eu dezbaterea. Eu am fost sincer dezamagit de prestatia lui Antonescu. Dar ramane in continuare optiunea mea pentru scrutinul de duminica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toţi cei din spatele lui Băsescu erau expresiile vii ale curentului de (suficient de) largă respiraţie mioritică numit jigodism. Să ne ferească divinitatea să ajungem pe mâna unor asemenea specimene!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dane,

    spune-mi tu care ar fi trebuit sa fie cartea jucata de catre Antonescu in conditiile in care toate televiziunile refuza sa ii intrebe direct pe gemenii Geoana/Basescu despre conditiile in care a ajuns Romania o tara de mana a treia in Uniunea Europeana? Antonescu a facut exact ce trebuia sa faca cu aceste doua specimene de humanoizi ratati.


    @ Florin

    Nu o sa ajungem, sunt sigur. Daca nu se vor frauda alegerile, Crin va fi in turul al doilea. Iar dupa aceea il va invinge pe Base. Asa este normal, asa va fi.

    RăspundețiȘtergere