miercuri, 9 decembrie 2009

Calin si sindromul Stockholm***
Se pare ca lui Tariceanu i-au fost pe plac cei patru ani de injuraturi aruncate de Basescu peste gardul Guvernului, din moment ce acum insista ca PNL - ul sa intre la guvernare alaturi de PD - ul lui Udrea, Boc, Ridzi, Videanu si alte asemenea lighioane politice al caror loc nu este in politica ci la puscarie. Probabil ca si acest domn Tariceanu sufera de o forma ciudata a Sindromului Stockholm.

In mod normal, un partid care isi respecta eticheta precum inca sper ca mai este PNL - ul, ar trebui sa ramana in opozitie in aceste momente. Ar fi rusinos sa vezi vreun ministru liberal intr-un viitor guvern Livache girat din umbra de catre dl. Basescu. Insa dl. Tariceanu a devenit subit receptiv la cantecele de sirena ale Matelotului reales cu japca. Probabil ca fostul premier ar accepta oricand o demnitate guvernamentala doar-doar va reintra in Liga Campionilor Politichiei romanesti.

Citesc pe un blog portocaliu "de dreapta" ( nu dau numele Idiotului, PP) ca " Tăriceanu este singurul din PNL cu simţ politic autentic". Hai ma Idiotule Portocaliu "de Dreapta", ma leshy? Chiar atat de paralel esti cu adevarul incat  iei de bun tot ce ti se sopteste in ureche? Pentru PNL o eventuala intrare la guvernare alaturi de partidul lui Basescu inseamna sinucidere politica. Pai si atunci de ce sa intre mai Idiotule "de Dreapta"?Hah? Pentru o guvernare puternica "de Dreapta"? Pai nu ai avut parte de ea intre 2005 si 2007? Ai vazut ce a iesit?

Personal astept o iesire publica a lui Crin in care sa spuna pe sleau: "Domnilor, cu mine presedinte la partid nu veti intra niciodata la guvernare alaturi de Traian Basescu. Tineti cu tot dinadinsul sa deveniti penibili si sa lingeti unde ati scuipat? Aveti demisia mea scrisa, alegeti-l pe dl. Tariceanu, acest multirol al politicii liberale. El va va duce acolo". In acel moment as fi foarte curios sa aflu care va fi reactia simpatizantilor liberali.  90% dintre ei ar saluta gestul de demnitate a lui Antonescu. Restul de 10% sunt cei obisnuiti cu sinecurile guvernarii.

4 comentarii:

 1. Cel mai bine pentru PNL era daca ramanea neutru dupa primul tur si nu sprijinea oficial pe nimeni. Asa a avut numai de pierdut. Orice ar face va fi vazut rau.

  RăspundețiȘtergere
 2. PNL - ul a facut exact ce trebuia sa faca. Nimic mai mult sau mai putin. A sprijinit pentru turul al doilea pe candidatul acelui partid ale carui interese coincideau cu cele ale liberalilor. Iar Traian Basescu, PD si PNTCD - Milut sunt in continuare o amenintare pentru democratia din Romania, indiferent din ce unghi privesti problema.

  De fapt, intr-o tara populata cu idioti (aproape 51% dintre votantii de duminica!) niciodata nu va fi admirata o pozitie de principiu. PD - ul e liber sa guverneze "de Dreapta" alaturi de Milut si alti oportunisti de rahat. Bafta lor, Idiotii s-au adunat!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu, cu sinceritate sper, ca Parlamentul sa treaca un guvern monocolor, mai exact, portocaliu, care sa-si asume responsabilitatea guvernarii.

  Restul sa stea si sa chibiteze si sa treaca doar legile corecte, cu care sunt de acord. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Ha, Ha. Chiar crede ca Basescu sufla si in iaurt.
  Mai de graba cumpara niste voturi in camere si face guvern cu UDMR. La asta se pricepe bine.

  RăspundețiȘtergere