luni, 7 decembrie 2009

O tara in care peste 50% dintre locuitori sunt PROSTI!



***
Traian Basescu a obtinut 50,43%  din numărul voturilor exprimate, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,57%, după numărarea voturilor din 95,40% din secţii, anunţă Biroul Electoral Central. Concluzia logica este aceea ca 50,43%  dintre romani nu au treaba cu normalitatea politica, cu bunul simt, cu lucrul bine facut. Prostimea de decis sa fim condusi inca cinci ani de acelasi individ care a paralizat institutiile Statului in ultimul cincinal.

50,43%  dintre romani sunt PROSTI. Si procentul lor ar putea sa mai creasca. Populismul presedintelui reales ne da masura sumei inteligentei acestei natiuni. Basescu a castigat mintind, a castigat promitand lucruri pe care el nu le poate realiza niciodata. Slugile lui celebreaza. Sceleratii sunt pe toate posturile TV, anuntand victoria. Da, victoria aceasta a fost obtinuta de OTV, de Etno TV si Taraf TV. Da, lumpenii, impinsi de la spate de catre aparatul de partid, au votat.

Cocalarii si chivutele, betivanii si nesimtitii au presedintele lor. Eu nu am. Si ca mine mai sunt milioane in aceasta tara. Se va mentine aceasi polarizare a societatii, anti si pro, vom avea o natiune sfartecata cu aportul masiv al presedintelui ei. Dar ce conteaza cand camarila si curvele sunt acolo sus, nu?

15 comentarii:

  1. Mda... nu mai am ce cauta intr-o tara masochista. Sa traiti cum ati votat! Eu asa voi face, dar nu in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine votul asta ma socheaza. Individul asta a facut in 5 ani absolut toate mizeriile posibile. Sincer acum cateva luni ma asteptam ca va avea un maxim 25% dupa prestatia sa penibila....

    RăspundețiȘtergere
  3. Refuz cu îndârjire să cred că portocaliii au putut fura atât de mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai editorialistule, cati bani ti-ai luat de la PSD sa scrii toate cacaturile astea? daca ai ceva cu Basescu te inteleg dar sa sustii ca peste 50% din populatia tarii sunt prosti, cine esti tu sa condamni punctul de vedere al unui om in care el isi pune baza?, voi astia de la PSD v-ati dus la tarani si le-ati cumparat voturile cu 10 lei bucata, cum poti sustine tu ca Base face si drege.
    Toata treaba este ca nimeni nu se uita la el in ograda, daca iese Basescu atunci sigur o sa fie rezultatul= a furat, dar daca voi castigati ce s-a intamplat, a votat poporul....nu ma carnatilor, ipocritilor, jegosilor, si voi furati nu numai PD-L. Dar voi daca pierdeti nu stiti sa pierdeti, doar Yohanis Klaus(sper ca asa se scrie, nu este important) dar ala stie sa piarda. VOI NU. COMUNISTILOR, NU MAI MURITI ODATA?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si inca ceva, PROST ESTI TU CU MATA SI CU TACTU' ALA COMUNIST. Ca sa intelegi sa nu vorbesti in locul altora. Marsh la cacat de scarba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti un Ipocrit vezi ca ai un Citat in susul paginii. Idiotule "LIBERTATEA OMULUI E PARTEA DIVINĂ DIN EL. PETRE TUTEA" chiar tu l-ai pus acolo, si mai ai tupe sa ne faci prosti. Dsipari din tata asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Anonim 2

    Faci parte din majoritate...aia de care vorbeam mai sus.:)

    @ Matei

    Eu nu am sa plec. Doar de-al dracu, de a nu le da satisfactie unor nevertebrate precum Anonimul 2 de mai sus.

    @ Anonim 1

    Si pe mine ma socheaza prin comportamentul sau insa se pare ca la altii le creeaza orgasme. Asta e.

    @ Dan

    Si eu refuz sa cred ca s-a putut fura atat de mult. De aceea am ajuns sa pun totul pe seama Prostiei fara margini a majoritatii Romanilor. Anonimul 2 vine sa confirme teoria mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Garcia,

    Mă ştii, sunt un pesimist! La câtă experienţă de viaţă am, e, pe undeva, normal să fiu aşa. Intuiam deznodământul ăsta, doar trăiesc în societatea românească şi văd ce racile o macină. Sunt mâhnit, dar liniştit! Mă repliez şi mă pregătesc să rezist... Sunt conştient că trebuie să supravieţuiesc alături de specimene de compatrioţi de speţă îndoielnică, într-o ţară ocupată. Nu ştiu cât va dura calvarul, dar sunt absolut convins că, mai devreme sau mai târziu (eu sper că nu prea târziu...) va exista un efect al bumerangului pentru toţi capsomanii, credulii şi ticăloşii acestei ţări. În încheiere - văzând şi că eşti atacat pe propriul tău blog - îmi permit să-ţi reamintesc o axiomă, azi, în România, mai actuală ca oricând: şi-anume că cel mai greu lucru din lume e să convingi proştii că-s proşti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Au furat pana nu au mai putut...de fapt s-au obisnuit deja de atatia ani. In timp ce Geoana si Antonescu se bucurau prea repede pentru victorie, hotii portocalii s-au pus pe treaba.Sunt de acord, Romania e o tara plina de prosti, betivi si curve, care isi merita din plin conducatorii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Garcia,
    Mai erau unii care sustineau ca basescu are simpatizanti intelectuali. Posturile repetate de mai sus au facut demonstratia...:))
    C'est la vie.Intr-o tara de manelisti si lichele, nu avea cum sa ajunga Dl.Antonescu in turul II. Ca urmare, avem un presedinte pe care unii il venereaza, iar altii (egali ca numar) il detesta.
    Astept cu satisfactie masochista sa creasca pretul la gaze, TVA, alte impozite, si sa ajungem sa platim datoriile externe mai rau decat pe vremea lu' Ciuruitu'. Un fleac.
    Cu respect, Cristina

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Florine,

    Cred ca ai intuit mult mai corect decat mine firea Romanului profund, a aceluia care isi da votul pentru o portocala, a lumpenului care viseaza starpirea "mogulilor", a asistatului care pentru un kilogram de faina ar da-o si pe masa la abator. Astia ne sunt compatriotii, cu Idiotii astia trebuie sa coabitam. Cat despre retardatii care simt necesitatea de a-si exprima frustrarile pe acest blog, in numele unei libertati de exprimare in care inca mai cred, o sa mai am rabdare cu ei o vreme. Dupa care voi institui moderarea comentarilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Anonim 13.29

    Romania este ca o curva masochista; cu cat o sodomizezi mai mult, cu atat te doreste mai tare.


    @ Anonim 13.53

    Toate cele enumerate de catre tine la final se vor intampla dupa 1 ianuarie 2010. Carpe diem!

    RăspundețiȘtergere
  13. de data asta ai sarit calul si ai uitat ca democratia inseamna ca fiecare are sanse egale sa se exprime. nu ti-au dat bani astia de la PSD ca sa scrii asta. asta e convingerea ta, asta e ce ai inteles, adica prea putin....

    RăspundețiȘtergere
  14. si inca ceva: coada tarii, aia ce trag mereu spre inapoi adica Moldova, Oltenia au votat din nou conform programului ce i-a imbecilizat in 40 de ani de comunism

    RăspundețiȘtergere
  15. ALEGERILE DIN STRAINATATE AU FOST ORGANIZATE DE DIPLOMATII SECURITATII. UN FURT DE DIMENSIUNI INIMAGINABILE.

    O URIASA FRAUDA ELECTORALA IN USA

    Va scriu din New York. Sunt o persoana cinoscuta in mediile diasporei americane. In decursul ultimelor doi ani nu am intalnit nici o persoana care sa se declare partizanul lui Traian Basescu. La primul tur de scrutin Basescu a castigat 70%. la New York Lucrurile sunt mai mult decat ciudate, Ne apropiem de procentele de pe vremea Ceausescu. Am atras atentia in mai multe articole de diversiunea condusa din cladirea de I6 etaje a securitatii. Nu ramane decat a rasfoii numarul anteriior alegerilor al ziarului comunitatii din NewYork Magazin care se arata " neutru". Nu ramane decat sa amintesc faptul redactorul acestui ziar si o delegatie a comunitatii sa intalnit cu TRAIAN BASESCU la Bucuresti .( biletul de avion, hotelul so masele copioase au fost platite din buzunarul comun al romanilor) inainte de alegeri. CONCLUZIE : IN SUA ASISTAM LA O URIASA FRAUDA ELECTORALA. DIASPORA A VOTAT IMPOTRIVA LUI BASESCU SAU NU SA PREZENTAT LA VOT. Citesc in ziare faptul ca diaspora a fost elementul hotaritor in victoria lui Basescu. Toate comisiile electorale ale diasporei sunt compuse din diplomati, ofiteri acoperiti care au furat poporul roman. ASIGUR CA DIASPORA AMERICANA A VOTAT IMPOTRIVA CLICII BASESCU. DESCHIDETI DE URGENTA O ANCHETA !
    http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere