joi, 18 februarie 2010

Organizatia PD Timis ii da "caldura" lui Traian Basescu


***

Stire bomba pe site-ul PD Timis: Base sux, este main news - ul care ne intampina pe primul rand. Sincer, noi cunosteam acest aspect. Daca au ajuns si pedistii sa o spuna in gura mare pe propriul lor site, e de bine. Tara se trezeste! :)

5 comentarii:

  1. E BINE DE STIUT ACEST LUCRU. CRED CA ADMINUL LOR POATE SA ISI GASEASCA DEJA ALT PARTID! BASESCU E UNIC. OARE CUM FACE SUCKS???

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum face "sucks" dar este nasol daca pedeii vor realiza dimensiunea tragi-comediei in care au fost atrasi. Cinste adminului asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. DEPORTAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU DIN SUA
    Am inceput publicare primului articol din serialul de 12 articole despre agentul Volodya Tismaneanu. Sper ca cititorii sa-l urmareasca saptamanal pe blogul meu. http://devanewyork.blogspot.com/ ( Va fi postat in fiecare Duminica.)
    Seria se bazeaza pe documente noi , din surse demne de increderea .
    Se scoate in evidenta faptul ca rasputinul actualului presedinte, a fos nu numai agent al securitatii ci si agent sovietic. Sprijinul logistic fiind asigurat de una din cele mai periculoase organizatii teroriste internationale.
    ARTICOLUL 2
    Datorita denuntului meu la serviciul american de emigratie acest individ va fi deportat pana la sfarsitul anului din SUA. Probabil ca se va reintoarce in Venezuela unde va fi primit de presedintele Chavez inconjurat de pioneri cu cravate rosii care vor scanda energic CHAVEZ -VOLODEA si invers.

    ROBERT HORVATH DEVA cineast USA

    http://devanewyork.blogspot.com/ http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Victore, bafta la congres. Cred ca vei fi acolo, nu?

    RăspundețiȘtergere