luni, 29 martie 2010

Stie-Tot in persoana. Basescu despre Educatie si Sanatate

***

Va mai aduceti aminte de personajul de desene animate care ne-a infrumusetat copilaria, aia pe stil vechi, a decreteilor? Il chema Stie-Tot. Credeti ca el a disparut? Nici vorba. El a facut prozeliti. Bunaoara presedintele Traian Basescu. Ia cititi aici ce spune el presidente:

"Până acum nu s-a făcut nici o schimbare în sistemul de educație, ci doar o cârpire a sistemului în educație

Buuun. Iar despre Sanatate el lider maximo a spus:

"Peste 40% dintre pacienţii români sunt diagnosticaţi şi trataţi greşit, ca efect al sistemului de educaţie".

Asa deci. Acum, eu nu mai inteleg ce dracu mai avem nevoie de cadre didactice si medicale in aceasta tara cand presedintele le stie pe toate. Eutanasiatii, d-le Presedinte, doar aveti experienta.

4 comentarii:

 1. Vineri la ora 17 ne intalnim in trei puncte: in fata magazinului Unirea, la Romana (capatul strazii Caderea Bastiliei) si in fata Operei. Apoi, la ora 19, ne intalnim toti in Pta Universitatii, de unde vom pleca in parc. http://nobasescuday.blogspot.com/2010/03/au-mai-ramas-4-zile.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Tovarăşul preşedinte deţine date exacte de la Ministerul Adevărului :) de fapt este cam :(

  RăspundețiȘtergere
 3. Off topic, însă poate de interes pentru bloggerii timişeni şi timişoreni: http://www.tita.ro/2010/04/nouapolitica-pntcd-invita-bloggerii-la-constituirea-forumului-alesilor-locali

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pentru invitatie Paul, nu am cum sa nu onorez o invitatie venita din partea reprezentatntului unui partid pentru care am tot respectul. Sper insa ca sedinta sa nu aibe loc chiar in primele ore ale diminetii. Sa imi dai o adresa de email pentru corespondenta.

  RăspundețiȘtergere