joi, 22 iulie 2010

Un procuror comunist in toata splendoarea lui. Monica Macovei si vechile ei reflexe


***
In titlu am scris procuror comunist. Cred ca ar fi trebuit sa adaug si caracterizarea de stalinist. De ce? pai judecati si voi, dragii mei, daca un asemenea politician isi are locul intr-un stat de drept.

"Clasa politică nu vrea să se ducă la închisoare, nu vrea să-şi arate averile, vrea să fure în continuare şi să se apere".  -  Monica Macovei, europarlamentar (PDL) şi fost ministru al Justiţiei pentru Deutsche Welle, referindu-se la Raportul Comisiei Europene.

Deci doamna in cauza nu acuza in particular vreun politician corupt. Nu. Pentru dansa toti, repet, toti politicienii, toata clasa politica  nu reprezinta nimic altceva decat o gasca de hoti care vor sa fure in continuare. Sincer, personal nu puteam sa ma astept la altceva din partea unui fost procuror comunist, al carui  mapa profesionala este trecuta si acum la index.  Si mai exista un aspect in privinta caruia cred ca ar trebui sa se pronunte un psihiatru; parerea mea sincera este ca doamna ex-ministru este dusa putin cu pluta. Rarissim caz.

8 comentarii:

  1. stai asa ... si ea si basescu si paunescu, toti 3 sunt politicieni, deci ... primesc si ei epitetele de mai sus?

    RăspundețiȘtergere
  2. La canal cu ei! :))

    Eu nu imi dau seama ce il face pe un om sa se creada mai cu mot decat altul. Daca Macovei e din elitele PDL-ului asta spune multe despre competenta acestui partid si cam ce "doctrina" au ei de fapt in spate.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Lilick

    Nu ai cum sa nu ramai siderat cand auzi o asemenea declaratie din partea unui europarlamentar, fost ministru al Justitiei, si, probabil, seful viitorului partid politic prezidential.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Ionut

    Nu. Ea, precum si seful ei Basescu, sunt in afara acestui joc murdar numit politica. Nu conteaza ca unul este presedintele Romaniei in functie iar cealalta europarlamentar ales pe listele unui partid politic. Nu. Ei s-au nascut din spuma laptelui...de bou!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Chrysthyan

    Nu cred ca marea masa a activistilor PD impartasesc opinia d-nei Macovei. Parerea doamnei este unanima vizavi de intreaga clasa politica romaneasca, asa ca nici pedeii nu sunt exclusi. De asta insistam la finalul comentariului pe factorul sanatate mentala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Explicatia acestei declaratii mi se pare simpla.
    Cei de la putere nu sunt stresati sa conduca cumva aceasta tara. Preocuparea lor majora este de a-i prosti pe cei de aici. Stiu ca afara nu ii baga nimeni in seama.
    Asa ca acesta declaratie este facuta strict pentru electoratul romanesc, care prin referedumul din decembrie a declarat ca este de acord cu aceasta vina colectiva.
    Ei declara orice doreste sa auda electoratul lor. Indifeent de costuri. Pentru ca aceste costuri le platim noi, nu ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Basarica

    Da, asa au facut si cu candidatul la europarlamentare Laszlo Tokes. Au facut totul prin prisma interesului imediat. Ce va iesi? Vom vedea, inceputul insa e dezastruos.

    RăspundețiȘtergere