vineri, 6 iulie 2012

Crin are coaie!

"Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. Dacă veţi fi demis la referendum, nu ştiu ce veţi face, dar ne doresc amândurora un singur lucru, o justiţie liberă şi un preşedinte la fel de bun şi pentru cetăţeni şi pentru dumneavoastră". Da, aceasta declaratie ii apartine viitorului presedinte al Romaniei, Crin Antonescu, cetatean roman de nationalitate romana. Da, exista si politicieni care pot vedea lucrurile fara inflexiuni de nuanta. Ori e alba ori e neagra. Ori Basescu ori eu!
Intotdeauna noi, romanii, am excelat la cea ce Cristian Tudor Popescu numea acum ceva vreme, curluntrism. Adica sa te aflii tot timpul cu posteriorul intre doua luntrii. Remanente fanariote? Cine poate stii? Ori, in aceasta seara, Crin Antonescu si-a pus destinul sau politic in mainile poporului roman. Discutam cu un prieten la telefon, acum cateva minute, despre aceasta declaratie a lui Crin. Parerea lui? A gresit, deoarece isi da steaua lui politica pe mainile unui electorat de cele mai multe ori instabil. Eu cred ca Antonescu a procedat corect. Lupta lui principala se da impotriva sistemului reprezentat de catre Traian Basescu. Ori, in conditiile in care presedintele suspendat va castiga in fata electoratului, prezenta lui in politica nu se mai justifica.

In nume personal spun ca ma simt reprezentat de un asemenea tip de politician, care joaca cu toate cartile pe masa. Decizia este a romanilor, cei care trebuie sa aleaga intre noaptea basesciana din istoria Romaniei si un viitor care se anunta macar un pic mai bun decat  cea ce am trait pana acum.

10 comentarii:

  1. Mmm ... eu nu vad decat o declaratie patetica, de un gust indoielnic. E limpede ca daca Basescu revine, si Antonescu, si Ponta isi incheie orice activitate politica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adriane, pune-ti ochelarii ca vezi prost.

    RăspundețiȘtergere
  3. carti pe masa?!?!? ma bufneste rasul:)) cred ca va puneti speranta in cine nu trebuie

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi ne punem speranta in Crin, dumneavoastra sunteti liber sa mizati pe concurenta. Doamne, ce frumoasa e democratia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ţi-am mai spus, Garcia: Crin e un om consecvent, cu câteva principii de la care nu abdică nici să-l pici cu ceară. E un lucru mare. În antiteză, uită-te la şmenarul politic Băsescu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam treaba asta Florine...Crin este unul dintre putinii politicieni romani principiali.Te apuca rasul cand vezi armata aceea de basisti care incearca, de vreo patru ani, sa gaseasca ceva despre el si nu au gasit pana acum altceva mai bun decat ideea ca e chiulangiu. Subtire baieti, subtire rau!

      Ștergere
    2. Imi pare rau de voi, dar cand l-ati cautat la coaie s-ar putea sa fi simtit ceva dar nu si-a dat si pantalonii jos sa aveti si certitudinea vizuala. Dupa cum va stiu nu aveti inclinatii homosexuale si aveti o scuza ca pana acum ati pus mana numai la femei in acel loc :). Daca Crin era femeie va puteati scuza cu un citat din Marin Preda: "...am vazut un om cu coaiele-n piept" (CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI). Eu pot sa spun in acest moment ca acest "monstru sacru al politici romanesti", Crin Antonescu, este eunuc. :) Onica Sandu Cristian

      Ștergere
    3. Prea mult poker strica! Sincer, eu ma asteptam ca Antonescu sa demisioneze, in conformitate cu declaratia facuta in fata Parlamentului. Din pacate personajul nu este un sahist, precum Basescu (da, Basescu stapaneste Strategia, Antonescu merge prea des la cacealma) si vorbele ii ies din gura fara a fi foarte bine cumpanite. Daca demisiona si iesea din politica, era erou national. Asa nu este altceva decat un alt politician gregar.

      Ștergere
  6. Asta e ceva ce as dori sa vad si eu. Iar daca o face, voi recunoaste ca exista macar UN politician roman purtator de testicule. Pariem, insa, ca de ris vom ride, dar nu vom vedea vre-o retragere? Poate niste scuze confuze, obtuze si difuze...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar Basescu,ce a zis? Ca daca parlamentul va demite el in 5 minute da demisia. Oare sa tinut de cuvant? E clar ca nu. Atunci Antonescu da ce ar face? E drept ca nu trebuia sa spuna acel lucru in parlament, dar cred ca in acelmoment a fost convins ca oamenii vor merge la referendum in proportii mai mari. Si inca nu era vorba de boicot.

    RăspundețiȘtergere