vineri, 17 august 2012

Mi-e jena!

***
Imi este jena de tot cea ce se intampla acum in politica romaneasca. Atmosfera a inceput sa devina tot mai pestilentiala. Aruncatul cu scarna in fata preopinentului politic a devenit sport national. O increngatura invizibila de interese determina intretinerea unei crize politice din care doar cetateanul iese in pierdere. Este jenant sa mai scrii despre acest domeniu. Dragi politicieni cocotati in varful puterii, din postura mea de cetatean indignat si disperat nu pot sa va urez decat o sincera:
Cu indoita scarba

GM

5 comentarii:

 1. Subsriu la scarba,dar vad si multa manie !

  RăspundețiȘtergere
 2. Păi, tot ce se întâmplă acum în ţară e din cauza regimului Băsescu + PDL, care doreşte să o controleze pe mai departe. Astea sunt interesele, dar dacă tu vezi altele, e treaba ta.

  RăspundețiȘtergere
 3. ASOCIATIA PENTRU COMBATEREA BASISMULUI SI A INTERVENTIONISMULUI STRAIN IN ROMANIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/08/24/asociatia-pentru-combaterea-lui-basescu-si-a-interventionismului-strain-in-romania/.

  (Pentru a accesa linkul, hasurati-l tinand apasat butonul din dreapta al mouse-ului. Dati apoi click pe butonul din dreapta si, in sfarsit, pe "Go to Webb Address". Succes!)

  RăspundețiȘtergere
 4. Corectie: linkul se hasureaza tinand apasat butonul din STANGA al mouse-ului.

  RăspundețiȘtergere