joi, 19 martie 2009

EBA sau prima bresa majora in electoratul PD

***

Dupa cum se cunoaste deja mezina familiei Basescu, domnisoara cu ocupatii ciudate si vorbire agramata a decis sa demisioneze din PD pentru a putea candida ca independent pentru Parlamentul European. Aceasta hotarare este strict legata de declaratia doamnei Mungiu precum ca dansa nu accepta sa candideze pentru PD pe aceeasi lista cu Lenus.

Basescu, care isi doreste cu ardoare fondarea unei dinastii politice, a suntat partidul impunand-o pe mica razgaiata "cu studii in Statele Unite" ca si candidat independent pentru alegerile europarlamentare. In fapt, Basescu provoaca o sciziune in cadrul formatiunii politice care l-a sustinut si il sustine orbeste.

Sa ne gandim doar la faptul ca semnaturile necesare Elenei pentru asi inregistra candidatura la Judecatorie vor fi stranse prin intermediul organizatiei de tineret a PD. Cu alte cuvinte, de dragul de a o vedea pe Elenus europarlamentar Basescu sacrifica cel putin patru locuri eligibile de pe lista democratilor. Interesanta aceasta optica!

Electoratul dur al PD - ului inseamna cel mult 15% dintre alegatori. Restul, pana la procentul de 36% obtinut in toamna reprezinta partea volatila a votantilor. Va fi foarte interesant de urmarit cum se vor orienta acestia din urma. Vor urma partidul, pe Basescu sau isi vor schimba optiunea de vot. Sau nu vor vota.

Vom vedea.

7 comentarii:

 1. Deja unii "talibani" basescieni si-au anuntat intentia de a vota cu EBa. Sa fie sanatosi si sa se scindeze fericiti :). Noua ne convine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un singurl lucru am de zis legat de postare, ba nu 2:
  1. sa se spele pe cap cu ea si cu partidu` lor
  2. f bine scris, cum imi place mie (putin si la obiect)

  Acum legat de "stdii in america" .. sa ma mai lase ca nu zici ca afacut cine stie ce fac. din cadrul unei univ. cu prestigiu. Si acolo ca si aici se cumpara in draci examene si diplome! Pai ea nu stie limba romana si vorbea in americana/engleza acolo? + si acolo ca si aici sunt zeci de facultati cu sediu in garsoniere. Se vede ce mult a invatat sau a uitat romana ca Raducioiu pe eroport?

  Si nu, nu e mai desteapta decat pare!

  RăspundețiȘtergere
 3. scuze pt greselile de tehnoredactare, dar ma grabesc sa ajung la scoala ... si n-am nici un chef de ei, cred ca le dau lucrare ca sa pot dormi pe catedra si sa apar pe youtube!

  RăspundețiȘtergere
 4. @ CRadu25

  Ganduri de "bine" si din partea mea. Din neantul comunist au venit, tot acolo sa se duca.

  @ Ionut

  Psihologul-sef al Armatei Romane de acum vreo noua ani avea la baza o diploma emisa in USA de catre o universitate de garsoniera, cum bine ii zici. Si a stat bine-mersi pe post ani buni.

  Strudiile facute afara au devenit irelevante pentru competentele unui om. Mult mai bine venite cred ca sunt schimburile de experienta decat vegetarea pe banii babacilor peste hotare.

  Parerea mea!

  RăspundețiȘtergere
 5. E totul aranjat pentru fufa prezidentiala.Au strans deja cele 100 de mii de semnaturi.Totul e un joc de imagine menit sa-i mai creasca si strambului cota de piata.Ce pacat...nu va mai prinde trenul.

  RăspundețiȘtergere
 6. asa e inclusiv plasarea ei pe lista a fost intentionata, pentrui a starni discutii. cumva trebuia sa o aduca in prim-plan.
  oricum cine voteaza cu individa e dus cu pluta. sau isi merita soarta.
  have fun!

  RăspundețiȘtergere
 7. @ lotofstardust

  Vor fi destui, iti zic eu. Inca numele Basescu inseamna ceva in mentalul fesenistilor.

  RăspundețiȘtergere