sâmbătă, 21 martie 2009

Ostaficiuc si-a tras catel. Il cheama Bacala :)

Foto NewsIn


***


Se cunoaste faptul ca in PD - ul timisean nimic nu misca fara stirea presedintelui organizatiei judetene Constantin Ostaficiuc. Controlul exercitat de catre acesta asupra membrilor de partid, a promovarilor in aparatul administrativ local pare sa nu convina bedeilor cu state mai vechi in partid precum si transfugilor din PNL in frunte cu Viorel Oancea.

Nemultumirile exprimate voalat de catre acestia il vizeaza mai nou pe proaspat inscaunatul prefect de Timis Mircea Bacala. Cariera acestuia a cunoscut salturi teribile, explicabile nu prin competentele extraordinare pe care le-ar avea ci prin totala supunere fata de Sef. Nu stiti cine este Seful? Ostaficiuc, of course!

Practic, in acest moment presedintele Consiliului Judetean reprezinta omul-orchestra; pe langa functia obtinuta prin alegeri el trebuie sa faca si treaba prefectului. Cum cumulul de functii nu este bine vazut la Bucuresti, nea Ostaficiuc conduce acum judetul direct prin functia detinuta la Consiliul Judetean si indirect prin intermediul lui Bacala de la Prefectura.

Prezent saptamana trecuta ca si invitat in cadrul emisiunii lui Cosmin Tinta de pe TVR Timisoara, Bacala a recunoscut indirect ca el nu este altceva decat paravanul care acopera activitatea domnului Ostaficiuc in cadrul Prefecturii Timis. Exprimarea, comunicarea cu semenii umani reprezinta o veritabila corvoada pentru bietul om. Vorbele trebuiesc scoase de la acest domn cu forcepsul. De fapt ce altceva in afara un paravan putea sa iese dintr-un fost strungar cu facultatea de Drept facuta la fara frecventa?

Cu ce am gresit noi, Doamne de ne pedepsesti cu asemenea prefecti? De la Ciocarlie si Raducanu incoace am avut parte doar de inapti in aceasta functie. Si aici il includ si pe Ovidiu Draganescu.

2 comentarii:

  1. Imi place ca spui si despre liberalul Draganescu. Individul este un zero barat, un nenorocit care isi negocia functii la Bucuresti pe 25000 de dolari. Asta lichea!
    Despre Bacala asta ce sa spun? Sarac cu duhul, sters. Probabil ca nici el nu stie ce cauta in functia de prefect. Este perfect pentru Ostaficiuc.
    Poata asa va avea si Timisul o strategie coerenta de dezvoltare.

    RăspundețiȘtergere
  2. iar pe secretara o cheama Nina Bândală

    RăspundețiȘtergere