duminică, 19 iulie 2009

Elena Udrea si Jazzul, o comuniune imposibila

***


Iata ca dupa ce Bocul national a fost tinta unui bombardament cu oua la Timisoara iar presedintele a avut "onoarea" de a fi intampinat cu huiduieli in Secuime, a venit si randul Elenei Udrea, o alta amazoana prezidentiala, sa vada ce inseamna furia populara.

Confundand Festivalul de Jazz de la Garana cu vreo sueta de litoral sau cu un concert de manele, blonda ministresa s-a gandit (hmmm!) ca nu ar strica sa isi expuna nurii si la acest eveniment. Doar-doar mai puncteaza un pic la impresia artistica pentru gasca de incompetenti care formeaza actualul guvern. Calcul total gresit!

Cei care au indemnat-o sa vina la Garana au incurcat publicul care prizeaza jazzul de mare clasa cu lumpenii care se strang la asa-zisele sarbatori campenesti pentru ai vedea si a se trage in poza cu mai-marii zilei. Apropo, in primavara si vara aceasta am vazut pe sticla atat de multe sezatori "traditionale" incat iti vine sa vomiti instantaneu numai cand auzi stiri despre ele. Inflatie de ele nene, nu alta!

Un fost profesor de-al meu, mare admirator al sexului frumos, spunea ca trebuie sa existe o cultura a tocului de pantof la femei, a asortarii dintre acest obiect de incaltaminte si imbracaminte. De-asemenea, atunci cand apelezi la tocuri trebuie sa ti cont si de locul in care te duci.

Ori doamna Udrea a venit imbracata intr-un maiou negru foarte decoltat tivit cu auriu, si impodobita cu margele mari de culoarea chihlimbarului, incaltata in sandale cu toc foarte inalt si subtire. Iar la ranchul de la Garana , unde se tine festivalul, pietrisul are cel putin zece centimetrii. Va dati seama ce usor se deplasa pupaza, nu?

Concluzia este una dura pentru doamna ministresa; nu poti sa iti faci imagine intr-un loc populat cu admiratori de-ai lui John Abercrombie. Media inteligentei o depaseste pe a ta.

6 comentarii:

  1. Se ascut sabiile in PDL

    Lucrurile nu sunt simple și deloc liniștite nici cu tripleta Blaga-Videanu-Berceanu. Blaga nu mai zice aproape nimic fiind ocupat cu alte lucruri mult mai lumești, care îl fac inactiv o bună parte din zi. Videanu are probleme lui. La fel și Berceanu.

    Apele fierb în ceea privește numirile prin teritoriu și în structurile centrale. Revolta mocnește.

    Mulți din partid nu mai ascultă. Unii cântă la curtea lui Crin Antonescu. Trădarea și trădătorii sunt peste tot. Puterea e importantă. Să nu credeți că au principii sau idealuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit si eu ce a scris Badin. sa vedem ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ministresa il duce la pieire pe mandrul capitan al Titanicului, Titanic ce ca prin minune a scapat de vanzare!

    Pe mine ma inspaimanta ca inainte de a fi mai bine va fi mai rau ... iar pana la alegerile din iarna sa ne ajute Dumnezeu de ce ii duce mintea pe astia sa faca!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai sa vezi la cat se va opri euroiul dupa prezidentiale! Eu zic ca va fi cel putin la 4.7 lei. Probabil ca singura sansa reala de a scapa de criza aceasta ar fi un guvern apolitic, de specialisti, care sa aiba sustinere neconditionata si care sa ia toate masurile necesare depasirii acestui moment, indiferent de cat de dure ar fi ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar baietii tehnocrati o sa dea dor masuri inpopulare .. deci politicul se scoate, nu va fi el blamat, dar daca acum sunt la alegeri 30%, dupa niste luni grele cu masuri urate cati se vor mai duce!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Frate, totusi ar trebui sa ne decidem ce vrem sa facem cu viitorul nostru. Ne complacem in continuare in situatia actuala cu riscul major ca Romania sa devina o a doua Bulgarie, cu o scadere economica foarte abrupta sau sa vina la guvernare niste oameni competenti care sa vada si dincolo de pusculita de partid sau de clientela obligatorie.

    Indiferent de cat ne cacam pe noi acum inainte de prezidentiale, sunt masuri destul de dure care vor trebui luate. Sa vedem cine va avea sange in instalatie sa le si puna in practica.

    RăspundețiȘtergere