joi, 10 septembrie 2009

Gudurandu-se langa stapani, Radu Moraru cere jurnalisti in lanturi

***


Preluand discursul la adresa jurnalistilor incomozi promovat de catre idolul sau Traian Basescu, iata ca Radu Moraru (da, baietelul acela cu pete a la Cornel Dinu care isi face veacul prin televiziunea Paunestilor!) pluseaza la spusele prezidentiale; vrea ziaristi dupa gratii!

Intr-o emisiune din lunga serie de emisiuni ce vor urma in care invitati vor fi doar cei care il ling intre buci pe presedinte, Radu Moraru spunea textual: "Domnul Emil Boc, ocupaţi-vă puţin de curăţenia în zona aia, mai multă fermitate. Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. Vă spuneam de acel tânăr. Care sigur, nu e tânăr, că omul e trecut de o vârstă, dar are chipul lui angelic, şi e vorba de un băiat, îi spunem Victoraş."

Da, ati dedus corect. Invitatul in fata caruia Raducu al nostru isi sustinea acest punct de vedere "jurnalistic" era insusi premierul Romaniei, profesorul de constitutionalism de la Universitatea din Cluuuuuj, Emil Boc. Care Emilut mai ca nu isi cerea scuze "nasului" pentru faptul ca inca Victor Ciutacu (caci despre el vorbea acum Radu Moraru) nu este intemnitat.

Nu sunt de-acord 100% cu tot cea ce spune Victor. Ba chiar in unele puncte gandim altfel (cel putin asa deduc citindu-i blogul). Insa de aici si pana a i cere arestarea este cale lunga. Victor a deranjat enorm de tare cuibul de viespi numit PD. Am vazut acest lucru in doua reactii relativ recente ale lui Boc. In prima dintre ele premierul de la Cluuuuj l-a injurat romaneste pe ciutac. Iar in emisiunea lui Morar se vedea clar din reactiile lui ca regreta ca nu are puterea de al incarcera pe incomodul Victoras macar asa, 2-3 luni.

Intr-un stat normal, intr-o societate matura din punct de vedere civic, luari de pozitie precum cea a lui Moraru ar fi fost aspru combatuta. Dar traim in Romania...

5 comentarii:

 1. Morar asta isi taie singur creaca de sub picioare. Pai daca se invarte roata?

  RăspundețiȘtergere
 2. Vitold, dar de ce trebuie sa se ajunga aici? Invidie profesionala? Suprapunere de emisiuni pe acelasi tronson orar? Doar patima politica oarba?

  RăspundețiȘtergere
 3. Stai sa vezi cind rindul 2 palmuieste randul 1..

  Pe unde scoate Raducu camasa ????

  Acum daca el ar fi fara prihana ????

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce ne mai mira ce zice Emil? Parca am mai spus aici o chestie ce am auzit-o la tv si mi-a placut maxim ... Emil ar fi avut lucrarea de doctorat cu titlul "Superioritatea parlamentului bicameral" iar el acum nu f mult timp ii tinea isonul lui Basescu cand ne zicea ca o singura camera e suficienta! Asa ca de ce s-ar mira cineva ca Boc tace?

  Oricum are un dinte impotriva lui Ciutacu ... uitam de `derbedeul dracului`? Uitam ce i0a facut Ciutacu seara de seara lui si celorlalti portocalii? Cea mai haioasa a fost treaba cu statul pe varfuri!

  Am citit acum la Ciutacu de amenda primita de la CNA. 3000 nu e mult pentru Paunesti, mai ales ca declaratiile razboinice au fost spune in 2 zile consecutive!

  Nu cred ca cel posesor de hoteluri si 9 vizitatori seara de seara o face din rautate ci din interes. Lui ii place situatia asta, poate poate se mai uita cineva la el ca vine campania si degeaba e trompeta daca nimeni nu-l aude!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Ionut

  Paunestii, fara protectia asigurata de catre Basescu ar fi infundat de mult puscaria. Sunt fapte care inca nu s-au prescris. Dar prezidentul controleaza Justitia, deci sunt putine sanse sa ii vedem la mititica pe tatii :) lui Bobby.

  RăspundețiȘtergere