sâmbătă, 14 noiembrie 2009

"Avem prea multă democraţie!"

***

Alt final de saptamana, alt miting electoral ''de neuitat" pentru Traian Basescu. De data aceasta locul ales pentru desantul pedist a fost Clujul.  Unde presedintele in functie a lasat sa ii scape un gand adevarat, pornit din intreaga lui constitutie politico-morala. "Avem prea multă democraţie!" a tunat vocea lui Zeus in fata adunaturii portocalii. Corect Tovarase, ratia asta de libertate devine suparatoare, nu-i asa? Penibilule!

PS: Pentru cei care inca nu cred ca PD - ul si Traian Basescu este pe duca din politica mare, uitati-va la dimensiunea mitingului de azi. La el trebuiau sa participe 30.000 de oameni, conform organizatorilor. Din cele zece judete transilvane abia s-au adunat 10.000 de persoane. Slab Vasile, slab!

2 comentarii:

  1. Super dezbaterea celor 2 de la orele 15! Sper ca te-ai uitat ... are fler Antonescu, dar nu stiu daca a fost suficient pentru a-i fermeca pe destui incat sa-l ajunga pe Geoana si sa mearga in turul 2! Nu imposibil ar fi ca Basescu sa coboare intr-atat incat sa cada pe 3! E jalnic, nepregatit, fara spirit, obosit, terminat!

    RăspundețiȘtergere
  2. A punctat foarte bine. Incep sa inteleg de ce Basescu fuge de confruntarile directe. De Geoana ce sa mai zic? A mers la bluff cu Basescu si a pierdut.

    Crin a demonstat ca a devenit un politician echilibrat, capabil de un efort sustinut in campania electorala. Si uite asa s-a dus dracu si mitul lansat pe piata de catre IT Morar, conform caruia Antonescu este lenes si delasator. In aceste saptamani a sustinut turnee electorale istovitoare pe tot teritoriul Romaniei. Insa cel mai important aspect este faptul ca nu s-a lasat doborat de sondajele masluite care il dadeau pe locul trei, departe de locul doi.

    Antonescu s-a luptat cu sistemul acesta nenorocit si a reusit sa se impuna ca si principal contracandidat al lui basescu. Felicitari Ionut pentru ca Tulcea a dat un asemena om. :)

    RăspundețiȘtergere