vineri, 4 decembrie 2009

Galeria sceleratilor



***
Ma uitam zilele acestea la fetele celor care il sustin pe Traian Basescu neconditionat. Priveam la aratarile acestea, la aspectul absolut hidos, la patibularitatea manifesta pe care o exprima zilnic (tot ne este drag Patapievici!). Nu pot sa nu bag de seama ca Basescu si-a ales oamenii dupa chipul, asemanarea si mentalitatea sa.

Ce i-a manat pe acesti oameni catre un talibanism care ma face sa ii caracterizez ca fiind niste fiinte umane defecte? Care este secretul prin care nebunii, cretinii, idiotii se alatura Lacustei de la Cotroceni? Cum s-a ajuns ca niste oameni deranjati la cap,  sa  fie considerati "intelectualii" natiunii?

Fete, fete, fete...Uitati-va la ei! Veti regasi in aceasta galerie exact exemplarele umane de care vorbea Cesare Lombroso in celebra sa lucrare „L’uomo deliquente”. Delicventii Romaniei de azi nu ar mai trebui cautati in ungherele ascunse ale societatii. Nu. Ei paraziteaza redactii, adunari parlamentare sau cancelarii prezidentiale. Lumpenii de ieri au devenit intelectualii Romaniei de azi.

In numele laudelor aduse de-alungul timpului d-lui Basescu, acesti retardati moral se bucura de asistenta implicata a Statului. Desigur, Statul ocroteste handicapatii. Insa Romania este condamnata definitiv daca aceste capuse se vor instala confortabil in sanul institutiilor Statului. Il doriti cumva pe Patrasconiu la Justitie? Pe Avramescu la Interne? Pe TrU la Ministerul Tineretului si Sporturilor? Pe Funariu la Educatie? Pe Cristian Preda la Turism?

Eu nu. Insa acesti curlingai  - in eventualitatea unui al doilea mandat basescian - vor accede un pas inainte pe scara evolutiei lor socio-profesionale. Multumesc, dar in acest caz eu prefer sa decolez din aceasta tara. Definitiv. Armosfera este oricum irespirabila. Incepe sa puta tot mai tare a dictatura. Nu a unui om ci a unei intregi camarile. Traian Basescu este doar expresia vizibila a acestui grup de lacuste puse pe capatuiala.

Oare ne va fi comod cu acesti lombrosieni in fruntea Statului? Raspunsul oricarui om de bun-simt este unul negativ. Stiu ca Mircea Geoana este alegerea cea mai proasta in afara lui Traian Basescu. Stiu ca Mircea Geoana este un mincinos nenorocit care mai da si dovada unei prostii incomensurabile. Dar persoana acestuia este de preferat unui sef de camarile, unui dictatoras in stare latenta. Trebuie sa mergem la vot. Trebuie sa scapam de Basescu.

10 comentarii:

  1. Garcia,

    Tocmai m-am răcorit niţel, scriind câteva rânduri despre cozile de topor de factura celor amintite de tine. Sunt de acord, perfect de acord, cu tine (chiar dacă a trebuit să fac apel, aproape la fiecare frază, la DEX :) ) Spaţiul acesta portocaliu a devenit într-atât de insalubru, încât duhoarea, miasma grea şi acră de jeg uman, ne sufocă. Sper! Sper să scăpăm!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Garcia

    Dupa ce pica Sceleratul ii luam pe toti la rand, bucata cu bucata. Ei i-au construit soclul monstrului. Si nu numai ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent insectarul! Si cati mai lipsesc, inca ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fete de consumatori de ierburi usoare,acest vis urat numit Basescu trebuie sa dispara!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dom'le! Boc s-a pronuntat in emisiunea cu "domnu" cu barba" impotriva unor asemenea caracterizari. Pic de politete n-aveti? Pai chiar nu il mai respectam pe Piticu Comunist?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine se aseamna se aduna! Eu la dezbaterea de zilele trecute am observat un lucu: Elena Basescu esti chiar urata si clar seamana cu taica-su! In reviste se vede mana photoshop`ului! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa scapam de Basescu si de darmarea cultui se ocupa ei ... intre ei. Isi aleg ei apoi alti stapani, care pun pariu ca nu o sa le refuze avansurile. Asta e !

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Florin

    Proliferarea oamenilor cu o constiinta subunitara este o realitate. Ramane de vazut cat putem noi sa indreptam dintr-un rau consumat sau pe cale de a se consuma.

    @ Lilick

    Sper ca acel moment sa nu se lase asteptat o vesnicie. Mi-e teama, pentru ca bunicii nostrii i-au asteptat pe americani cincizeci de ani. Este aceasta o situatie asemanatoare?

    @ George Serban

    Va urez bun-venit pe blogul meu, d-le deputat. Insectarul ramane sa il completam cu totii, in momentul in care roata se va intoarce. Nu prin violenta ci prin stigmatizare. Este suficient pentru acesti trepadusi.

    @ Ghilotina

    Va urmaresc cu mult interes blogul, unul dintre cele mai pline de substanta dintre cele existente in blogosfera politica. Respect pentru Boc? Poate intr-o alta viata, acum sunt ocupat.

    @ Ionut

    Pritene, eu am avut ocazia sa o vad fata in fata, in Timisoara, in campania de la europarlamentare. Fata ca fata dar nici la corp nu este o frumusete. Iar suprastructura...lipsa!

    @ Alex

    Sunt ferm convins ca asa vor dta lucrurile. Hai sa il luam ca si etalon pe Tismaneanu. A lins curul lui Miluta, s-a reorientat catre Ilici pentru ca acum sa fie unul dintre cei mai vocali basescieni, atacandu-i in draci pe fostii sai tovarasi de arme care au ales sa nu se alature corului de laudaci.

    RăspundețiȘtergere
  9. respect pentru articol; ati remarcat ca majoritatea lacheilor au privirea fixa?

    RăspundețiȘtergere
  10. S.O.S ROMANIA S.O.S
    BASESCU PREGATESTE O LOVITURA SE STAT DE TIP FASCIST
    DEPARTAMENTUL DE STAT ATENTIONEAZA PE 6 DECEMBRIE :
    SE PREVAD IN ZILE URMATOARE MANIFESTARI SI TULBURARI SEMNIFICATIVE .
    "The Department of State advises U.S. citizens to to exercise caution when traveling in Romania. American visitors to Romania may encounter large street demonstrations in urban areas which could involve significant unrest. They should avoid areas where such demonstrations are in progress and, in particular, refrain from attempts to photograph the demonstrations."
    OPERATIA SIGILUL
    SERVICILE SECRETE TREBUE SA SE APERE DEMOCRATIA ROMANA.
Mai multi ofiteri al Serviciului Extern mau contactat laNew York. M-au rugat in calitate de ziarist de investigatii si cetatean USA sa anunt autoritatile americane in legatura cu un plan de actiune extrem de periculos numit codificat SIGILUL. Ei au reliefat faptul ca majoritatea specialistilor sunt alaturi de principile democratiei si impotriva faptului ca serviiciile au fost transformate intr-un instrument politic.
    FAPTUL CA LA DEZBATEREA CU GEOANA BASESCU SA REFERIT IN TERMENI DEROGATORII LA ADRESA PRESEDINTELUI OBAMA NU A TRCUT NEOBSERVATA. VICE PRESEDINTELE BIDEN A CERUT EXPICATII SI A DECLARAT " NU VOM ACCEPTA UN NOU MILOSEVICI IN BALCANI A AJUNS UNUL "
    AMBASADORUL USA LA BUCURESTI A CERUT O INTREVEDERE CU PRESEDINTELE BASESCU . CEREREA A FOST RESPINSA.
    S.O.S
    CERETI AJUTORUL AMERICAN
    DEMOCRATIA ROMANA IN PERICOL!
 MAINE VA FI PREA TARZIU
 . SE PREGATESTE O LOVITURA DE STAT DE TIP FASCIST. REZULTATUL ALEGERILOR VA FI CONTESTAT. .USA ARE DATORIA MORALA DE A AJUTA ROMANIA . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL.
Robert Horvath CINEAST USA http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/
    TRIMITETI MESAJE CATRE AMBASADA PRIN FAX ( NU E-MAIL ) CU MENTIUNEA URGENT – CONFIDENTIAL
SCRIETI IN LIMBA ENGLEZA
    ATENTIE
    IN CAZUL IN CARE IN CARE SE INCEARCA O OCUPAREA PIETII UNIVERSITATI
    CREIATI UN DOCUMENT SCRISOARE ADRESAT PRESEDINTELUI OBAMA CERAND APARAREA DEMOCRATIEI ROMANESTI. REMITETI DOCUMENTUL
    AMBASADORULUI AMERICAN.

    RăspundețiȘtergere