joi, 10 decembrie 2009

Gunoaiele vorbesc. Despre sex oral cu Patapievici



***

Cica lui Basescu i s-a oferit in timpul campaniei electorale o caseta cu o inregistrare in care Mircea Geoana o da sus unei doamne. Cine ne da aceasta veste? Patapievici, vaxul culturii romanesti!  Cu gurita lui ne spune ca stie "sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească."  Concluzia indelung rumegata a filosofului : "Este un om onest". Bun. Dar zi, sa mori tu ca asa este?

Oare cum se numeste prestatia de zi cu zi a lui Patapievici fata de Traian Basescu?  Bun, CURLINGISM, asta stiam. Dar daca trece cu gurita mai in fata, pentru al privi in ochi pe Conducator?

9 comentarii:

  1. Bine, Garcia, dar atunci, cu nenorocitul ăla de papion ce face? Că gâdilă al dracului la boaşe!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))

    Bine punctat! Eu ma gandeam ca o face cu demnitate, cu pipa in gura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se numeste prestatia? FELOSOFIE, dupa cum spune CTP in editorialul de azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lilick, cred ca CTP - ul i-a adus cea mai avizata si mai plina de substanta critica lacheului icerist.Patapievici a devenit un personaj obsedat de persoana lui Basescu. Paradoxal, eu cred ca Felosoful chiar crede in idioteniile pe care le emite cu titlul de pareri intelectuale.

    RăspundețiȘtergere
  5. O caseta s-a dat azi, dar Ana nu-i `oferea` sex oral lui Geoana si niste maruntis ... cam la 5000 de euro!

    Sa se pupe in bot Antonescu cu Basescu? Nu ma mai mira nimic. Sa o luam metodic:

    PD-L cu PNL. PNL cu PSD (2006 - 2008). PD-L cu PSD si acum iar PD-L cu PNL ... deci iar de al capat, totul e ciclic. Ce facem? Unde e schimbarea si bunul-simt? Radeau de Udrea si vanzari anterioare, se pare ca acum au uitat si vor si ei la fel ... bomba atomica ne mai scapa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ionut, parerea mea este ca - in oricare dintre scenariile enuntate de tine - romanii isi merita soarta. IN ORICARE SITUATIE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnilor, toti sunt facuti din acelasi aluat. Umbla dupa santaj. Asa cum umbla dupa prostii Basescu la fel ar face si Geoana. Adevarul e ca Romania nu mai are scapare de multi ani. Clasa politica e la pamant. Sa le fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Masini

    Rusinea este impartita intre votanti si alesi. Prostia unora reprezinta bucuria altora.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca avem deja un politician adevarat in ciuda efectului caustic al lui Basescu in societatea romaneasca, unde a distrus totul, inclusiv orice urma de demnitate si eleganta la politiceni.
    Acest OM ADEVARAT este Crin Antonescu, sigur viitorul presedinte al Romaniei si cel care in modul cel mai democratic cu putinta il va pune in zeghe pe Basescu. Nu va intra la guvernare - sunt sigur, pentru ca are nu numai boase dar si coloana vertebrala. Si, ceea ce este mai important decat orice, Basescu se caca pe el numai cand il vede, pentru ca este singurul care i-a tras o chelfaneala unica la Cluj, si de atunci i-o trage in boti oridecateori se iveste ocazia. Sa-i tinem pumnii acestui adevarat barbat politic. El este singura noastra sansa sa scapam vreodata de cloaca lui Basescu.

    RăspundețiȘtergere