vineri, 11 decembrie 2009

Cronica unui meci trantit***
„Jean Pascal are ceva ce-mi apartine, centura WBC. Lupta trecuta a fost echilibrata, iar între timp am facut ajustarile care trebuiau în jocul meu. Îl asigur ca va avea de înfruntat toata energia si angajamentul meu“.  Adrian Diaconu

Sa-l credem? Eu personal nu il cred. De ce? Pentru cateva motive pe care le voi expune mai jos. In primul rand este foarte ciudata aceasta revansa, acordata de catre Pascal lui Diaconu in conditiile in care dupa 19 iunie ( ziua in care Diaconu a pierdut titlul) romanul nu a mai boxat in nici un meci oficial.  In mod normal boxerul nostru ar fi trebuit sa mai joace inca vreo doua meciuri pe care sa le castige inainte ca Pascal sa accepte sa ii acorde revansa. Declaratiile de genul celei citate in introducere sunt tipice pentru o victima sigura.

In fapt Interbox vrea sa dea o lovitura de imagine prin prezenta intr-un meci de titlu mondial a doi boxeri legitimati la clubul lor. Nu cred in realismul acestui rematch dupa cum nu cred nici in calitatile de pugilist ale lui Diaconu. Cel mult un bataus de strada, un boxer de patru runde. Atat. Categoria lui Diaconu, light heavyweight, ofera si alte nume de pugilisti care chiar ar merita sa joace pentru titlu. Diaconu este victima sigura. Knock-out pana in runda a - 8-a este pronosticul meu.

7 comentarii:

 1. Nu te-ai inselat foarte tare. Diaconu nu a avut nimic de aratat. Nu a reusit sa faca nimic nici dupa ce Pascal s-a accidentat. Cred si eu ca acest meci a contat mai mult pentur imagine si incasari decat pentru spectacolul sportiv. Spre deosebire de meciul lui Bute.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dane, tu nu ai vazut ca Pascal l-a batut cu o singura mana valida 100%? Eu nu am vazut niciodata un mare pugilist in Diaconu. Cel mult unul spectaculos...pentru unii! Cine are putina cultura in sporturile de contact, isi da seama ca stilul lui Rocky Marciano este de nerepetat. Diaconu tot incearca acest lucru de vreo 3-4 ani. Acea fandare cu corpul catre stanga adversarului este inimitabila. http://www.youtube.com/watch?v=nJJZDMi_RZA
  Vezi aici pregatirea si meciul cu Roland La Starza.

  RăspundețiȘtergere
 3. A fost ca in Rocky IV, iar Balboa a fost in cazul asta Jean Pascal, negrul din film (Mr. T) a fost al nostru roman care a inceput sa gafaie pentru ca n-are aer si nu stie sa duca un meci dupa repriza 4 - 5!

  Pana si Ali a castigat un mare meci pe continentul negru asa ... nu trebuie sa ai doar muschi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am ceva pentru tine:

  Pe ce loc e Basescu? http://bit.ly/4zuIik Sigur e un trucaj ordinar facut de moguli!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ali a pus Africa post-coloniala pe harta lumii dupa ce a acceptat sa se bata la Kinshasa cu Foreman. "Aly, Aly Bomaye"! - un fel de vuvuzela a anilor '70.

  RăspundețiȘtergere
 6. Diaconu a fost tot timpul un boxer de mana a doua. CEi de la Interbox au investit ceva in el si trebuie sa recupereze investitia. La facut bani sunt primii.

  RăspundețiȘtergere
 7. @ dezmembrari auto

  Diaconu este un boxer primitiv, fara pic de minte in cap. Si Da, meciul cu Pascal a fost trantit.

  RăspundețiȘtergere