miercuri, 20 ianuarie 2010

Din nou despre Mircea Basescu. Via Taiwan News



***

De data aceasta nu o mai spunem doar noi, pescuitorii in ape tulburi. O zic si altii, fara legatura directa cu arealul carpato-istro-pontic.



Ammunition scandal
Taiwan News, Staff Writer , Central News Agency
Page 2
2010-01-21 12:00 AM Fonts Size
The Ministry of National Defense said Wednesday it would file legal action if media reports alleging the illegal sale of its old ammunition to Angola via the Romanian presidential family were true.
Next Magazine alleged in its latest edition that relatives of Romanian President Traian Basescu repackaged expired Taiwanese ammunition destined for destruction in Bulgaria and sold it to the African nation of Angola.
More than 8,000 tons of grenades, mines and other old ammunition should have been destroyed, but the Romanians took 1,884 tons before presidential elections there last year, Next said. The military would request information from Explomo, the Singapore-based company which won the contract to destroy the ammunition.


Pentru conformitate, sursa aici!   Somn usor Romania.

2 comentarii:

  1. Mi-as dori ca toate aceste informatii sa nu ramana doar niste simple hint-uri gazetaresti, ci sa se concretizeze prin procese in care sa existe si condamnati.

    RăspundețiȘtergere
  2. ATAC ENERGETIC AL SERVICILOR ROMANESTI IMPOTRIVA JAPONIEI
    ( BASESCU IN ATENTIA "SERVICIULUI IMPERIAL" )
    Ambasada romana de la Tokio este o cladire impresionanta. Nu sunt multe ambasade la Tokio ca aceea a romanilor. Un bunker, o cetate costisitoare, ticsita cu securisti .Pentru spionajul economic si militar al unui aliat al SUA ambasada este echipata cu tehnologia cea mai inaitata. Pentruca spionajul tehnologic trebue acompaniat de cel direct uman, toti consulii sunt ofiteri acoperiti. Restaurantul "Darie" (personajul central al romanului "Descult" de Zaharia Stancu) din Tokio este hogeacul actiunilor informative romanesti pe teritoriul Japoniei. SIE si-a recrutat samuraii cu ochi albastri din simpatizantii partidului comunist japonez Nihou Kominto si al mafiei locale. Pe langa activitatile de spionaj sau depus eforturi pentru a reda credibilitatea ambasadei in randul diasporei romanesti. Sub tutela diplomatica, a incercat sa construiasca o punte si sa se infiltreze comunitatea romaneasca. In acest sens se acorda o importanta special persoanei mele datorita faptului ca pe langa faptului ca prin casatorie si rezidenta japoneza sunt ziarist de investigatii sunt o ca o sula in coasta securitatii. Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente de ATAC ENERGETIC. Incidentul nu este secret si a patruns in ziarele japoneze. Aparatura dupa ce a fost studiata cu atentie a fost trimisa specialistilor americani. In calitate de cetatean american am cerut materiale declasificate despre acest gen de aparatura agentiei americane de inteligenta si securitate.
    Freedom of Infomation/
    Privacy Office

    Robert Horvath
    Confidential Legal Correspondence
    ................for all documents.........pertaining to miccrowawe auditory effect, Frei efect artificial telephaty and / or any device/ weapon whici uses or cause such efect .
    ......This iaddendum to NONLETHAL TECHNOLOGIES .
    Pentru a afla mai multe despre atacurile Basescu impotriva occidentului si a democratiei romane deschideti http://devanewyork.blogspot.com/

    SERIALUL CONTINUA.

    Robert Horvath Deva Ziarist - scris de la Tokio 24 Ianuarie 2010

    RăspundețiȘtergere