duminică, 17 ianuarie 2010

"Flacara violeta" si prost(anac)ii



***

Redau mai jos doua declaratii:

Viorel Hrebenciuc,  vorbind despre Basescu si confruntarea finala de dinaintea turului al doilea: "În ziua de joi, în general, Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violet. Dacă aţi observat, cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta..."

Mihaela Geoana, sotia lui Mircea Geoana si presedinta Crucii Rosii din Romania, invitata la Alesandra Stoicescu la Antena 3, intrebata despre gafele comise de catre sotul ei in recent incheiata campanie prezidentiala, cu precadere despre vizita nocturna facuta lui Sorin Ovidiu Vantu, declara ca acestia"nu aveau nimic de ascuns, nu era absolut nicio problemă, dar felul în care contracandidatul i-a aruncat-o şi faptul că nu a ripostat foarte natural. Ştia că această întrebare va fi pe tapet. Cred că a fost atacat energetic foarte mult. Erau chiar în sală oameni, care lucrau în acest sens. Şi nu a fost tot timpul, ci acolo unde erau momentele decisive”.

Halucinant de-a dreptul! Adica seful de campanie al candidatului PSD pune infrangerea acestuia pe seama interventiei supranaturalului.  Mai mult, sotia lui Mircea Geoana se simtea stoarsa din punct de vedere energetic in ziua dezbaterii. Doamna, d-voastra detineti si demnitatea de presedinte al Crucii Rosii din Romania. Nu aruncati aceasta societate in derizoriu, va rog eu. Parca sotul avea porecla aceea nu d-voastra.

Cu alte cuvinte, in acceptiunea celor mai apropiate persoane din jurul lui Geoana pentru infrangerea rusinoasa a acestuia nu a fost de vina prestatia jalnica din timpul campaniei pentrul turul al doilea ci Satana cea violeta care si-a varat coada in bussinesul pesedist. Personal, daca familia Geoana mi se pare o cauza pierduta pentru Romania, de la Viorel Hrebenciuc aveam alte asteptari. Fiind vorba de mintea limpede a partidului, ma asteptam ca judecata lui sa fie mult mai rece si la obiect. Este descalificant pentru omul care a adus destule victorii PSD - ului, sa se comporte( cel putin declarativ)  precum  precum o tata care sta la coada la ajutorul pentru somaj.

Eu ma astept ca alesii nostrii sa judece corect, sa identifice problemele si sa ia masurile necesare in urma unor analize factuale calitative si cantitative. Meseria de politician trebuie sa devina una strict pozitivista. Cat timp te gasesti in exercitiul functiei nu ai dreptul sa interpretezi faptele ca pe un dat istoric. Nu poti sa iei decizii bazandu-te pe predictiile Mamei Omida. Cum putem spera la o emancipare intelectuala a maselor cand in varful puterii politice avem indivizi care cred in Flacara Violeta? Oare revenim mental, incetul cu incetul in Evul Mediu? Ne va spune dl. Hrebenciuc ca Pamantul este plat? Va pleca d-na Geoana la vanatoare de vrajitoare? Nu este exclus deloc.

Incepe sa imi fie teama de tara asta...

PS: L-ati urmarit pe Varujan aseara la "Sinteza Zilei"? Modul cum "simte" el atacurile energetice, locurile unde acestea se localizeaza si aurele celor implicati? Ridicol! Tara de nebuni! Scrieti "Spitalul nr.9" la intrarea in tara. Romania este un nume pe care nu il meritam.

7 comentarii:

  1. Deranjez cu o informatie importanta.
    ARTICOLUL” TERORISTI AL QUEDA, ELIBERATI IN ROMANIA DE BASESCU SUNT INVOLVATI IN ULTIMUL ATAC IMPOTRIVA SUA ” va fi postat pe blogul
    pe blogul meu in cursul saptamanii viitoare. El va fi preluat imediat de o importanta
    agentie de stiri occidentala. El va pune bazele unui scandal international si va fi o lovitura pentru clanul la putere…… Este asteptat cu trepidatie de servicii speciale.
    Am fost contactat de un agent SIE care este impotriva intrebuintarii agentiei in scopuri politice, in cursul zilei de azi. Acesta considera asertiunea mea ca realista tinand seama de eliberarea unei intregi celule teroriste tn frunte cu un aghiotant a lui Ben Laden. Eliberarea a 2047 de teroristi in ultimii ani si chemarea in tara a sute de studenti palestinieni, face plauzibil ca unii din ei sa nimereasca in Yemen.
    Robert Horvath Deva USA
    ziarist de investigatii specializat in terorism si transport ilegal de armament
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Telefon si date personale de contact http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem noi romanii un stil inconfundabil la a scuza prostia. Noi nu suntem niciodata vinovati. Ba arbitri, ba flacara violeta, ba timpul, ba vecinul, ba sefu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, intotdeauna totul este impotriva noastra. Chiar si prostia de care dam dovada. Sunt curios, oare Geoana si cei din jurul lui, gandesc atunci cand vorbesc? Sau nu pot face doua operatiuni concomitent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce sa zic ... unele lucruri sunt reale, ca la noi si astea au cazut in derizoriu e altceva .. chiar citeam azi pe net cum China a construit in anul 2009 4700 km, avand un total de 65.000 acum ( si suspendate si de toate felurile)

    Asta e o gluma proasta ca sa nu luam in seama faptul ca e din ce in ce mai rau. Eu de asta ii banuiesc si cu Prigoana la candidatura!

    Revenind, flacara sau nu violet, unele puteri exista, cert e ca neuronul lui Geoana oricum era afectat de la mama natura, iar ce face el e o scuza penibila. Ca sa nu zic ca povestea a aparut in cel mai mare ziar din USA, iti dai seama ce se strica aia de ras? Ti-as da link, dar nu merge sau dau paste aici, cred ca-i de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. A aparut deja in presa internationala? Foarte bine, poate asa vor realiza si astia pe cine au bagat in Uniunea Europeana. Tara lui Dracula si a Flacarii Mov.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimata Doamna
    Va rog publicati pe blogul dumneavoastra acesta scrisoare din Japonia al sotiei mele Kiyoko Horvath un cunoscut fotograf si ziarist Japonez. R. Horvath
    Serviciui de Informatii Extern
    Domnule Director Razvan Ungureanu
    AGENTURA SECURITATII LUI BASESCU DIN JAPONIA SA PRABUSIT
    ( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL" DARIE" DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! )
    Totul a inceput a inceput in pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Se pare ca are multe de spus. Eu voi posta amanunte despre acest caz care incepe sa preocupe media japoneza pe http://devanewyork.blogspot.com/
Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Va rog confirmati primirea scriisorii si numarul de inregistrare.
KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN Date de contact personal http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. ATACUL ENERGETIC INCONJOARA LUMEA
    ( SCRISOARE DIN JAPONIA)
    Dupa Europa si America atacul mioritic ajunge in Japonia. Dupa statia principala NHK majoritatea ziarelor relateaza stirea, in contextul politic al fraudarii
    alegerilor. Interesul japonezilor are o canotatie speciala datorita unghiului specific
    al traditiei asiatice. Ideia unei enegii universale permeaza intreaga cultura orientala. Provenind din China prin Corea aceasta forta energetica numita QI este
    considerata esenta vietii in tara soarelui rasare. Ea strabate corpul uman si este transmisibila. Intreaga medicina chineza se bazeaza pe acest pricipiu. Cand fluxul energetic este oprit intr-o regiune este rolul acupuncturii sa elibereze miscarea energiei readucand sanatatea pacientului. In luptele martiale conceptul de lupta fara arma sau fara atingerea adversarului este integrata in intreaga traditie a samurailor. Interesul meu personal a inceput cu multi ani in urma cu ocazia vizitei la New York a unui legendar " master qi ". Spre uimirea mea acesta ma invitat sa devin un student al lui ,Timp de sase luni am fost initiat in aceasta forma de energie
    studiind punctele si meridianele de transmisie. Fascinat de posibilitatile fara limite al "Noncontact Martial Art " am devenit cu timpul un specialist al domeniului. Ca orice manifestare umana aceasta energie poate fi intrebuintata in sens spiritual pozitiv sau sa devina o arma extrem de periculoasa chiar mortala.
    DESCHIDETI http://englishrussia.com/?p=1088 Noncontact Martial Art of Russian Special Forces. In ultima decada armata americana a o serie de experimente in "psychic warfare" bazat pe conceptul atacului energetic.
    Tinand seama ca transmisia de energie a intrat in atentia publicului romanesc incepand cu Sambata 23 Ianuarie voi publica o serie de articole pe aceasta tema. Ele vor cuprinde interviuri cu spacialisti, oameni de stinta , militari etc....... incercand sa descifreze cele intamplate la Bucuresti.
    DESCHIDETI ROBERT HORVATH -DEVA BLOG http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/
    ps;
    Desi un atac energetic la dezbaterea prezidentiala este posibil, din experienta personala, el este dificil sa fie indus catre un alcoholic in ultima faza al carui organism nu mai raspunde normal ( Basescu ) sau unei persoane cu un IQ extrem
    de coborat si care este supranumit prostanacul ( Geoana ).

    RăspundețiȘtergere