vineri, 29 ianuarie 2010

Partie pentru Mitrea. Prietenii stiu de ce!


***

Congresul PSD bate la usa iar cotroceanul risca sa nu poata sa isi impuna coada de topor in functia de presedinte de partid.  Miron Mitrea continua sa fie privit de catre majoritatea pesedistilor ca o varianta end all, adica cea care va pune cruce partidului. Insa Mitrea are un tatic, unul care are in subordine Securitatea in cvasitotalitatea ei. Bunul sau tatic si-a asmutit cateii impotriva acelora care puteau sa  concureze cu succes Manivela cu Mustata.

Asa ca azi am putut vedea imixtiunea politicului in Justitie in toata splendoarea sa.  Geoana anchetat de ANI - agentia de integritate condusa de catre coruptul domn Macovei - iar Nastase s-a trezit cu casa din Zambaccian asigurata cu sechestru. Tradus pe intelesul muritorilor de rand, semnalul cotrocenian este unul foarte limpede; PSD - ul, ori se pocaieste si se leapada de adversarii Taticului , ori va fi tarat in scandaluri inca 5 ani de-acum inainte. Cu alte cuvinte, alternativele Geoana sau Nastase sunt inacceptabile la Cotroceni.

Daca in privinta lui Nastase, cu un anumit efort, as putea intelege teama lui Basescu, cu Prostanacul ce-are, oameni buni? Pai Geoana a reusit sa faca mai mult rau PSD - ului decat cinci de Basescu luati la un loc. Pai si atunci? Valoarea politica a lui Geoana este nula. Nu cred ca Basescu si-ar fi pus mintea cu el daca nu era rugat sa faca acest lucru. De catre cine? Pai de catre cel care, mai acum un an, se lauda ca si-a infipt coltii in gatul Prostanacului si nu are de gand sa-i mai scoata de acolo.

Miron Mitrea reprezinta prototipul tradatorului prin excelenta. A tradat PSD - ul acum mai bine de un an, din momentul in care a hotarat sa se puna in slujba omului care viseaza sa distruga sistemul politic romanesc. Daca nu va reusi sa se insurubeze in fruntea PSD, atunci, cu siguranta, va primi un post de ministru din portofoliul "independentilor".

Jalnic, bah Mustata. Te credeam mai barbat dar chiar si dupa mustata se poate ascunde o curva, nu? 

15 comentarii:

  1. din ce are PSD, cm buna varianta pt ei este Nastase, iar pt altii Mitrea-Geoana-Diaconescu.
    trist adevar, dar cred ca Diaconescu ar fi o papusa usor de manevrat, cum a fost si Geoana si, acest pdv, ar avea o sansa. ar mai fi o varianta, de fapt cred ca cea ma buna, de departe, doar ca nu s-a anuntat. si ma refer la o varianta buna pt PSD. adica eu asa as gandi... ma refer la un tip excelent prezidentiabil: Adrian Severin...

    RăspundețiȘtergere
  2. Patrick, actualul Diaconescu este Geoana din 2004. Daca va ajunge sa castige alegerile interne, cred ca vom trai un deja vu.

    RăspundețiȘtergere
  3. DESCHIDETI BLOGUL ROBERT HORVATH-DEVA
    http://devanewyork.blogspot.com/
    FOTOGRAFII CU POLITISTI AMERICANI DESCINZAND IN MIEZ DE NOAPTE
    LA ICR NEW YORK.

    RăspundețiȘtergere
  4. a vazut SPAMERUL asta nesuferit ca am lasat un comentariu la tine ceva si a sarit hop-tzop crezand ca-i mai merge si la mine. eu l-am avertizat prima data cand l-am lasat sa-si mazgaleasca ineptiile, avertizandu-l ca a doua oara nu mai pupa spatiu pt aberatii.
    am ajuns la o saturatie cu sandilaii astia anti-basescieni care spameaza, de genul individului de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  5. asta cu galeriile lui, niciodata nu stie sa faca un comentariu strict la questiune. asa face peste tot pe unde mai intram majoritatea dintre noi: la roxana, la andrei badin, la ioska, etc... apreciez un portocaliu constructiv si nuantat, cu argumente, decat un anti-basescian care a uitat sa-si ia pastilele. tipu de mai sus, mi-e profund antipatic, precum imi e si Patapievici, eu cred ca HRP si Horvath cu galeriile is amanti cel putin platonic :))
    vb aia "cine se tachineaza, se iubeste" !
    scuse ca am fost off-topic cu aceste 2 mesaje !

    RăspundețiȘtergere
  6. PATRICKdan
    -Spamurile mele au creiat scandalul ICR
    -Memoriile despre mafia armamentului au dus doi directori FBI nu demult
    la Bucuresti.
    - Scisoarea mea catre Sarkozy despre incendiul de la Rouen a dus la deschiderea anchetei franceze
    -Denuntul meu la Serv de Emigratie il va trimite pe Tismaneanu direct in Cuba sau Venezuel
    -etc....
    Comentariile dumneavoastra sunt ca o frectie la un picior de lemn. Ale mele rup piciorul, chiar daca apartine unui marinar chior.
    Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dreptatea au toti cand ziceau ca Basescu in al 2 lea mandat va fi precum Iliescu ... adica diplomat, neinteresat de ce se intampla in tara ... el va fi cu politica externa!

    Ei uita ca nu-l primeste nici un sef de stat, de aici si plecarea in Moldova, noroc cu 100 de milioane si 250.000 de doze de vaccin ca nici aia nu-l primeau ... plus ca trebuia sa-si plateasca datoriile de campanie!

    Revenind la subiectul postarii, mie-mi e usor neclar ... eu zic ca pe Diaconescu il prefera Basescu! Adica el pe amandoi ii iubeste si-i tine-n mana, dar eu stiu ... parca ala nu-i asa `cocalar` ca Mitrea si cand o sa anunte o intreare la guvernare nu o sa fie chiar pe fata! Asa Diaconescu vb frumos, nu-i bagat in afaceri (adica nu stim noi) ...

    Oricum ar fi, spre bine tara asta nu se indreapta! Ce se mai aude de profesori, doctori, ingineri? Ca e Nastase cu o casa din 6 in sechestru nu-mi pasa ... are ala bani cat sa traiasca 5 generatii de acum inainte!

    Jur ca as face eu puscaria in locul lui daca mi-ar da averea lui! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ RH

    D-le Horvath, cu tot respectul dar tin sa ii dau dreptate lui Patrick. Nici macar unul dintre comentariile postate de D-voastra nu au legatura cu subiectul abordat. Si acest lucru se intampla de (prea) mult timp. In aceste conditii analogia cu un spammer nu este deloc fortata. Daca pe viitor perseverati in aceasta directie, ma voi simti obligat sa va sterg comentariile, desi acest lucru nu imi este deloc in caracter.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Ionut

    Am tot respectul pentru Cristi Diaconescu si tu stii lucrul acesta de ceva timp. Insa rolul de lider de partid nu ii vine deloc. Nu este pentru el. El este bun la Justitie, bun la Externe...este tipul birocratului perfect. In cazul nefericit pentru el, in care va accede la conducerea PSD, vom asista la alte momente penibilile din ciclul deschis cu succes de catre Mircea Geoana.

    De ce spun asta? Pentru ca Diaconescu nu este genul de politician capabil sa canalizeze un curent care sa il sustina pe el intrinsec. Cel mult ar veni la putere ca expresie al unui grup de interese, grup al carui prizonier va deveni. Filmul l-am mai vazut, iti aduci aminte de prietenia ciudata dintre Vanghelue, Hrebenciuc si Geoana?

    PS: Iti multumesc pentru nominalizarea de pe blogul tau. Am listat-o si am inramat-o! O sa o arat copiiilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. SUBIECTUL ESTE BASESCU.
    CA ZIARIST DE INVESTIGATII ESTE FOARTE GREU SA MA INCADREZ IN LIMITELE CONVERSATIEI. CONSIDER CA ANCHETA FBI ESTE MAI IMPORTANTA DECAT MITREA. ROMANII AU DREPTUL SA CUNOASCA ADEVARUL. IN REST APRECIEZ DEOSEBIT BLOGUL DUMNEAVOASTRA. IN CAZUL IN CARE ASI AVEA E-MAIL DV POT SA AL TRIMET IN PREALABIL COMENTARIUL PENTRU SELECTIE. APRECIEZ ORICUM RABDAREA DUMNEAVOASTRA. CU GANDURI BUNE .ROBERT
    DOCUMENTELE CARE VOR DUCE LA PRABUSIREA LUI TRAIAN BASESCU !

    ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
    FOSTUL DIRECTOR AL AEROPORTUL OTOPENI A FOST INVITAT
DE ORGANELE DE INVESTIGATII AMERICANE IN USA. EL VA ADUCE CU EL
INREGISTRAREA IN SECRET A MINISTRULUI TRANSPORTURIL0R TRAIAN BASESCU.
-VA FI ADUS SI DOCUMENTUL – RACHETE ROMANESTI PENTRU ORGANIZATIA TERORISTA FARC.
- ACEST DOCUMENT A FOST INTRODUS IN ACUZAREA LUI BOUT ( CELEBRUL TRAFICANT DE ARME ). Documentul implica direct pe cetateanul roman Traian Basescu. Conform legislatiei americane EXPORTUL DE RACHETE AER SOL CATRE TERORISTI DUCE AUTOMAT LA 60 DE ANI INCHISOARE.

    DESCHIDETI DOCUMENTELE CARE VOR
    INGROPA DEFINITIV MAFIA ARMELOR SI VOR SCURTA MANDATUL PREZIDENTIA DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !

    (In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: www.myspace.com/val2002
    ARTICOLUL DESPRE VIZITA LUI VASILESCU LA NEW YORK VA PUTEA FI URMARIT PE ROBERT HORVATH -DEVA BLOG SI VA FI PRELUAT DE
    MAJORITATEA AGENTIILOR INTERNATIONALE.
    Robert Horvath ziarist USA
    DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. REDUCEREA MANDATULUI PRESEDINTELUI ROMAN BASESCU DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !

    Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane spera sa obtina extradarea celebrului traficant de arme din Tailanda.
    "Bout partner a friend of Romanian president Traian Basescu, connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian DoDefense. Cigarettes in cargo manifest of Air Sofia aircraft, in fact rifle guns amunitions loaded on board at Bucharest-Otopeni Romanian AFB for a destination under embargo in 1998 ( Sierra Leone )".
    In total Vasilescu a documentat vreo 200 de transporturi de armament
    violand santiunile ONU depe aeroportul Otopeni.
    Un aspect inedit reprezinta vanzarea pe un pret de nimic a flotei aeriene romane de catre Ministrul Transporturilor Traian Basescu actualul Presedinte al Romaniei catre contrabandisti de arme. ( un avion Iliusin la pretul unui Jeep )
    "Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the of Agigea zone, in the Constanta Sea Port (new and old), for military training and support of the Islamic organizations."
    Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. In aceste ore el a reusit sa arunce in aer mafia de arme si politica a Romaniei in frunte cu actualul presedine Traian Basescu.
    Corespondenta speciala pentru Nipon PRESS by Robert Horvath
    VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
    Vasilescu | MySpace - myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 www.myspace.com/val2002
    URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Există curve şi curve... Cele diplomate, mai treacă-meargă, dar cele ordinare put ca o hazna. Din păcate, curvuşagul - cum se spune pe la mine, prin zonă - va fi mereu la loc de cinste în ţara asta. Va fi mereu încurajat de fel şi fel de puternici ai momentului, ei înşişi purtători ai acestei etichete.
    P.S. Ştii că ai şi de la mine un premiu, cel de Superior Scribble, nu? Intră să vezi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Florine, iti multumesc mult, am citit exact cand ai postat, am si multumit sub un comment de-al tau. Iti multumesc, faptul ca exista oameni ca tine ma face sa fiu un pic mai optimist.

    RăspundețiȘtergere
  14. INDRAZNESC UN NOU SPAM ANTI BASESCU. DACA DOCUMENTATIA MORTII
    LUI TRAIAN BASESCU (politice) DERANJEAZA CENZURATIL. VA MULTUMESC
    PENTRU RABDARE.
    NEGUTATORII MORTII” TANDEMUL BASESCU -BOUT
    “Robert Horvath , a veteran journalist, has been continuing a series of articles in Nipon Press, describing about the DEA sting operation against Viktor Bout, Russian arms dealer, who for 15 years has run guns to African warlords and Islamic militants, and also on some events from the past, involving him.” Desvaluirile facute la New York de catre Valentin Vasilescu autoritatilor americane aduc dezvaluiri noi explozive despra traficul ilegal de arme conectate cu “Romanian military inteligence ” In declaratiile sale Vasilescu arata cum autoritatiile in frunte cu ministrul transporturilor Traian Basescu au pus pe piciore un caz fals de contrabanda de tigari. De fapt nu erau tigari in avionele IL-76 apartinand companiei Air Sofia. O noapte intreaga in prezenta ministrului Basescu militarii au incarcat rachete sol-aer fabricate in Romania cu destinatii aflate sub embargoul ONU. Menagementul intregii operatii a fost facut sub acoperirea unei firme conduse de colonelul George Dumitrescu un ofiter superior al Brigazii Antiteroriste al (the Romanian Homeland Intelligence Service),” which coordinated the activities of the Arab citizens and their Muslim brothers in Romania.” In all operations with cigarettes this network was supported by a general and the head of the Economic Counter Intelligence Division of the SRI. Personnel of the SIE (Foreign Intelligence Agency of Romania) based in the Romanian embassies was responsible for preparing the fake documents necessary for commercial operations of the arms smugglers network. Vasilescu a predat autoritatilor americane banda de magnetofon in care actualul Presedinte al Romaniei ( inregistrat in secret ) recunoaste ca este
    cunoscator al operatiunilor ilegale depe aeroportul Otopeni. Aceste inregistrari extraordinare ar fi dus la o ancheta parlamentara si la trimiterea la puscarie imediata a unui presedinte, umbrela pentru contrabanda si sprijin pentru terorismul international. Sa vedem ce se va intampla in Romania dupa declaratile fostului director al aeroportului Otopeni ,sub juramant la New York.
    Nu cred ca este ” fair “ca Bout sa zaca inca pentru timp in inchisoare in Tailanda ( pana la expulzarea in USA ) iar Traian Basescu sa fie reales presedinte. Dumneavoastra ce parere aveti ?
    Corespondenta speciala pentru Nipon PRESS by Robert Horvath
    VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
    Vasilescu | MySpace – myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 http://www.myspace.com/val2002
    URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. http://raducanu.wordpress.com/2010/02/05/despotism-social-democrat/

    RăspundețiȘtergere