luni, 24 mai 2010

Sa nasiti bine! Acum intr-o noua prezentare cu Traian Basescu. Jalnic!


***

Gestul reprobabil al presedintelui Basescu de a gira cu puterea functiei legitimarea pretentiilor Bastardimii Sale, Prans Pol, prin nasirea copilului acestuia din urma, nu cred ca mai poate surprinde pe cineva. In fapt, desi acest lucru nu este recunoscut oficial, Traian Basescu se gaseste intr-un razboi total cu legitima Casa de Romania, cea care a dat tarii toti regii din 1881 pana in 1947.

Prin aceasta actiune Basescu a incercat sa faca o demonstratie de forta in fata Regelui Mihai dar mai ales fata de principele Radu Duda. Casa Regala a Romaniei nu a fost suficient de receptiva la incercarile lui Traian Basescu de a o asocia actiunilor sale iar acum plateste pentru acest lucru. Pentru ca este in afara discutiei faptul ca presedintele celor 50,33% dintre romani este un personaj vindicativ, capabil de asi proiecta razbunarea chiar si peste ani.

Basescu a comis un gest politic sambata, prin nasirea morganaticului print numit pompos Carol Ferdinand. El a vrut sa arate pisica Majestatii Sale Regelui si, in acelasi timp, sa creeze confuzie in randurile romanilor cu simpatii monarhiste. Din pacate pentru domnia-sa, tristul personaj care isi spune Paul de Romania nu prea are priza la cei vizati de presedinte. Admiratorii monarhiei provin in marea majoritate a cazurilor, din patura educata a societatii romanesti.

Si totusi sambata am trait o premiera; bastarzii politicii de Dambovita s-au intalnit la Biserica Domnita Balasa. E un progres, pana acum se intalneau pe la crasme.

4 comentarii:

 1. Cinică demonstraţie de forţă! Brrr! Cât spirit revanşard la omul ăsta!...

  RăspundețiȘtergere
 2. Ia uite Florine ce i se intampla lui Razvan Dumitrescu de la Realitatea TV. Controale peste controale ale Garzii Financiare de vreo 4 luni, doar-doar il forteaza Vantu sa paraseasca corabia. De unde i se trage? De la acel filmulet in care Basescu il articuleaza pe baietelul acela la Ploiesti. Asta spirit revansard.

  RăspundețiȘtergere
 3. deosebit. am ramas blocat vreo 5 min cand am descoperit blogul tau. impresionant ce incerci sa faci. tot respectul!! marian ionescu marianionescu.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Marian

  Bun venit si multumesc pentru aprecieri. Am aruncat o privire pe blogul tau. Imi place acribia cu care incerci sa patrunzi natura evenimentelor de politica externa si geostrategie. Nationalist? Si eu. Numai ca nationalismul meu este mai degraba de natura civica decat de sorginte etnica. Apropo, ce job ai?

  RăspundețiȘtergere