marți, 25 mai 2010

Olteanule, esti prost. O spune Basescu, nene!


***

Il mai tineti minte pe omul cu broasca pesedista in gat? Cel care dorea, la inceput de septembrie 2009, sa o scuipe afara?  "Prietenul" celor doi Preda din PD, deh? Cetateanul de onoare al Nasaudului? Viitorul judecator de la Curtea Constitutionala? Nu il stiti? Ma, dar pe politicianul cu fata de taran puturos il stiti? Ala este! De ce vorbesc despre el? Pentru ca e grav. Basescu s-a prins ca e prost. Noi stiam dar dl. Presedinte acum a aflat. Iata o intamplare de la intalnirea Basescu-PDL din aceasta seara (relatata de Ioska):

La un moment dat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a dorit să pună o întrebare, dar replica preşedintelui a fost fără cuvinte: "Tu să vorbeşti când ai ceva inteligent de spus!"... ceea ce l-a făcut pe pdl-ist să renunţe.

Uau! Basescu a spus asta despre unul dintre cei mai mari lingai ai lui din PDL, promovat in cadrul partidului exclusiv datorita docilitatii aratate in raporturile cu Basescu si Udrea? Bai pupinilor, dar este gravissim, mah! Va dati seama? Omul acesta este in stare sa va arunce pe toti peste bord daca interesele lui personale o vor cere. Tisminetki, esti pe receptie? Mihaies, iei notite, Porcule? Videanule, inca nu ai vandut Marmosimul?

Traim vremuri interesante. Ciudate, dar interesante.

PS: Presedintele Hugo Chavez a tras pe dreapta un sofer care mergea cu viteza pe o autostrada din Venezuela, transmite Associated Press. Liderul de la Caracas a cerut politiei sa aiba o atitudine mai severa fata de vitezomanii care "creeaza o nebunie pe autostrazile" din tara sud-americana.

Hmmm? La noi pe cand?

6 comentarii:

 1. OLTEANU VORBESTE ORICUM AIUREA.BASESCU ESTE LA FEL CA OLTEANU, VORBESTE AIUREA. L-AM ASCULTAT IN SEARA ACEASTA PE BASESCU. ACELASI DISCURS, NIMIC SCHIMBAT.
  ps: NU MI-A PLACUT CA II CAM IEI IN BALOON PE CEI DIN PNL TIMIS. POATE AR TREBUI SA VEZI DESPRE CE ESTE VORBA ACUM ACOLO SI NUMAI DUPA AIA SA TE PRONUNTI.

  RăspundețiȘtergere
 2. Corecta prima parte a comentariului tau. Cu PS - ul putin mai greu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Băsescu nu va face niciodată ca Chavez din purul şi simplul motiv că noi nu avem autostrăzi.

  Cât despre mucles-ul dat lui Olteanu, e o vorbă românească: ,,Întărâtă-i, drace!'' Ce-mi place!

  RăspundețiȘtergere
 4. Coorect!!! :) Oare ce mai face Berceanu? Tot numara la kilometrii?

  Intre noi fie vorba, discutam cu un amic care a fost pentru prima data la Viena in februarie anul acesta. Spunea ceva de genul ca nationalismul romanesc tine doar pana la Szeged, cand intrii pe M5 - ul unguresc care arata mai bine decat o autostrada austriaca. Perfect adevarat.

  RăspundețiȘtergere
 5. merita super agricultorul asta minionar si in totp 300, dar o fi pe bune intamplarea?

  RăspundețiȘtergere
 6. Ionut, de obicei Ioska le cam nimereste. Nu am motiva sa nu cred in veridicitatea intamplarii.

  RăspundețiȘtergere