miercuri, 27 octombrie 2010

Idiotul Ponta!


***

Uitati-va la fata retardatului astuia! Asta se crede buricul Pamantului, omul de neinlocuit, cel ales de Dumnezeu pentru a conduce eventualul guvern post-Boc. A refuzat orice negociere pe baze paritare cu PNL, a refuzat sa ofere romanilor macar iluzia unui viitor mai bun. Un Idiot si un Retardat care se va afla intodeauna la remorca lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc. Mai retineti caracterizarea lui Ilici pentru acest limbric al politicii de Dambovita? "Infatuat si fara substanta", spunea Ion Iliescu despre cel autopropus premier.

Se mira Dobitocul asta ca cei care i-au promis ca vor vota motiunea - vorbim aici de parlamentari din curtea Puterii - au renuntat sa-si mai puna in practica intentia. Pai de ce sa voteze motiunea, bai Cretinule, cand tu nu aduci nimic in loc? Ce faci cu tara aceasta dupa ce il vei fi dat jos pe Boc? Ramane neguvernata? Pentru ce ai mai initiat aceasta actiune parlamentara daca tu, Tampitule, nu aduci nici o alternativa? Doar ca si exercitiu de imagine? De acest aspect sunt absolut sigur.

PNL - ul si Crin Antonescu trebuie sa abandoneze total orice colaborare cu sandramaua pesedista. Trebuie sa caute sustinere in directia minoritatilor, a UDMR si chiar a UNPR. Tactic, se poate ajunge chiar si la colaborari punctuale cu PD - ul. PSD - ul a redevenit toxic pentru politica romaneasca.

Ponta...Dobitocule!

25 de comentarii:

  1. Mie mi-a parut exact ca betivu' care a aflat ca s-a facut de rahao cu o seara inainte, la televizor. O sa isi ia o groaza de pewle la partid, pe tema acestei motiuni, si a Gioanelor premature facute ieri. Ce idiot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti inteleg frustrarea, insa cred ca esti prea dur. Greselile sunt multiple si apartin mai multora...Atat stangii socialiste cat si dreptei liberale. PDL-ul nici nu mai trebuie luat in calcul!Oricum este un partid ZERO!

    RăspundețiȘtergere
  3. @LaMargineaNoptii
    Un mare Idiot, imi mentin punctul acesta de vedere. Nu se poate SA SPERI macar ca va trece motiunea cand tu nu esti dispus sa negociezi alternativa. IDIOT!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Florentin
    Poate eu ma gasesc inca sub efectul esecului motiunii de cenzura, nu stiu...Totusi cum poate fi catalogat comportamentul politic al lui Victor Ponta din ultimele doua saptamani? Eu am impresia ca acest domn chiar crede ca partidul domniei-sale are deja 41% pondere in Parlament si deja dicteaza regulile jocului...S-ar putea sa aibe mari surprize pe viitor. Atitudinea aceasta idioata nu face altceva decat sa devoaleze exact limitele intelegerii politicii de catre acest...domn.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiecare pasarica pe limba ei piere. Eu unul nu m-as fi combinat la jucaria lui Ponta, cu telecomanda la Cotroceni. Asta e, mergem mai departe , fiecare pe sabia lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. E o prostie sa iti asociezi numele si reputatia cu Ponta. Ponta ramane acelasi IDIOT facut mare de catre Traian Basescu si Adrian Nastase.

    RăspundețiȘtergere
  7. O să fiu scurt şi cinic dar...HABEMUS BOC 6 !

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragule...uite ca macar suntem pe aceeasi lungime de unda cand e vorba de PSD. M-am uitat si eu la TV asa cat am avut timp. Omul clar e retardat, incurabil, puterea ii macina creierul. Stau si ma gandesc daca are potential sa-l depaseasca in prostie pe prostul secolului, Mircea Geoana

    RăspundețiȘtergere
  9. Crin s-a mai fript odata cu socialistii; nu a trecut mult de cand Dragnea si Orban schimbau gecile pe la sediul PNL,in timp ce "tata socru" negocia cu Basel - iar la cateva zile, Victoras ginerica era membru in guvernul Boc. Acolo de unde infiera cu manie proletara guvernarea Tariceanu.
    Ieri, nu PDL a tradat ci ... PSD, prin comportamentul lui Victor Ponta. A doua oara!

    RăspundețiȘtergere
  10. @satirikon

    Are toate sansele,vine din urma, vine tare si mai e si tanar. Pana la cincizeci de ani va deveni o legenda, crede-ma! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @diaconescu marius

    Despe Ponta si taica Popa Sarbu...numai de bine. Niste genii politice ambii, parca ar fi rude de sange. Impart amandoi acelasi creier, setat pavlovian sa raspunda la orice stimul venit dinspre Cotroceni.
    Desi nivelul sperantelor mele in PNL ca si organizatie politica tinde spre cota de avarie, in Crin inca mai am incredere. Este singurul politician pentru care mai nutresc o oarecare deferenta. Discursul lui din Parlament a fost unul genial, se poate spune ca l-a facut din vorbe pe Boc. Din pacate nu prea are partid in spate.

    RăspundețiȘtergere
  12. desigur ca Ponta este un IDIOT si inca unul neegalabil. cum sa treaca motiunea cand santaliul ala de socra-sau face afaceri cu membri pdl si primeste ordine de la Cotroceni?are firul direct la Baselu si sta pe holurile Senatului numai cu greii pdl... tradatori si securisti din tata in fiu.Ponta a reusit sa dezbine psd-ul si sa strice relatia cu pnl.un IDIOT INCURABIL.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa, si daca idiotul accepta negocieri "paritare" cu pnl era brusc mai destept si mai bun si mai moral?
    Nu mai era la remorca lui nastase si hrebenciuc si vanghelie?
    Si daca pnl reueste colaborari "punctuale" cu pd, va fi piranda udrea mai putin curva si mafiota?
    Bai, deci eu zic sa incercati o colaborare punctuala direct fostul si viitorul vostru bulibas basescu.
    Numai asa va veti putea indeplini, n'asa, 'programul politic".
    Deci in concluzie, hai sictir bai panaramelor!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Anonim
    Asa este...se linge in cur cu Basescu dar vrea ca motiunea LUI sa aibe succes. Putin mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Hai sictir
    Prietene, tu ai o mare problema de orientare politica in aceasta lume. Vrei sa spui ca tie ti s-a parut normal comportamentul lui Ponta din ultimele doua-trei saptamani? Omul asta pe care tu inteleg ca il admiri, a facut tot ce i-a fost in putinta pentru a tranti motiunea. Constient sau inconstient. Iar prin unul dintre membrii familiei, are acces direct la Cotroceni. Penibil este putin spus. Esti liber sa iti continui exercitiul tau de admiratie, dar alegeti alt personaj in care sa iti depozitezi nazuintele, asta e chiar IDIOT!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cand geniul din Rachitele cand o sa-si puna sufixul XVI la coada gastii numite guvern, iar boborul imparatului chior o sa numere la recensamant cat o familie de homo erectus care tocmai a iesit din a doua glaciatiune, poate s-o mai trezi cineva in aista tara! Ma, oare toti aia care au murit in '89 de ce su s-o fi gandit ca provoaca instabilitate politica

    RăspundețiȘtergere
  17. @Peter
    Cred ca este in fibra noastra sa ne comportam ca niste moluste inevoluate. Poporul asta practica masochismul cu atata convingere incat ajungi sa iti pui intrebarea daca nu cumva tot ce se intampla acum in aceasta spelunca numita Romania, nu este chiar starea naturala de subzistenta a natiei?

    RăspundețiȘtergere
  18. mai ticalos decat ponta sunt aia care au zis ca voteaza motiunea si nu au vitat-o. teo trandafir si-a dat seama cat de pun e boc acum? trist!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ponta si PSD - ul nu a venit cu nici un proiect post-motiune. Asta este adevarul gol-golut. Iar aceeasi greseala e gata sa o faca PNL - ul cu noua motiune pe care o va introduce contra asumarii de catre guvern a Legii Educatiei. A fost o motiune facuta pentru a fi respinsa. Ar trebui sa se ia ca studiu de caz reusita motiunii de anul trecut, care a daramat guvernul Boc2. A existat un proiect, proiectul Johannis care a fost promovat ca antiteza pentru incompetenta cabinetului in functie atunci. Avem aceeasi componenta parlamentara, de ce nu se merge pe o carare cunoscuta? Pentru ca nu se vrea. Ciutacu a avut o postare azi absolut geniala pe blog, ti-o recomand.
    http://www.ciutacu.ro/articol/artimetica-pokerul-netul-starea-vremii/

    RăspundețiȘtergere
  20. @Garcia Muerte,noi...moluste inevoluate? suna mai frumos meduze.ME-DU-ZE! meduza de Ponta,meduza de Sarbu,meduza de Geoana si alte meduze.au coloana verticala.... :))))

    RăspundețiȘtergere
  21. A fi meduza presupune si o anumita transparenta, o predictibilitate a actiunilor...Noi suntem doar niste bezmetici care ne refugiem in facil, indiferent unde se gaseste acesta.

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) meduze lipicioase si scarboase ca si cei enumerati de mine.viermi....imi inspira scarba,greata...sila..brrrr...
    bezmetici suntem din vina lor,a politicienilor. un popor de 2 bani,de manelisti si telenovelisti.mioritici....nu-mi explic, nu inteleg de ce nu facem front comun sa-i azvarlim pe toti la lada de gunoi a istoriei..?!?

    RăspundețiȘtergere
  23. Prietene, vad ca traiesti aceeasi dezamagire zilnica, exact ca si mine. Vin si te intreb: cu cine? Cu vecina de la trei care se uita zilnic 5 ore la telenovele, iar la "Inima de tigan" si daca arde blocul, nu se da dusa din fata televizorului? Cu Gica Betivanu', care pentru doua beri voteaza cum i se dicteaza? Cu astia?

    RăspundețiȘtergere
  24. dreptate ai! atunci...ne lasam calcati in picioare sau optam pt partidul poporului? pt nulitatea aia de dan diaconescu? am tremurat in fata parlamentului si-am injurat printre dinti..de mama focului... si-au batut joc de mine,de noi cei d-acolo idiotul de Ponta. e-adevarat ca sunt timpit ca traiesc in romania,da' chiar nu mai exista nici o speranta? bai.....Crinule...tu ai ramas singura speranta..! pensionarii,armata/rezervistii...si cativa muciosi de studenti...noi vrem sa schimbam noua ordine mondiala?? da,prietene,ramanem noi amandoi si alti cativa,care speram...
    inca nu-i timpul trecut

    RăspundețiȘtergere