joi, 18 noiembrie 2010

In spirit de solidaritate

***

In aceasta dimineata ofiţeri de la Crima Organizată, mascaţi de la trupele speciale ale IPJ Timiş şi procurori DIICOT  au navalit in casa unui liceean de clasa a XII-a deoarece acesta si-a facut publice "sentimentele" fata de primii agarici ai tarii, Traian Basescu si Emil Boc. In timp ce clanurile mafiote pun stapanire pe tara, in timp ce evaziunea ia proportii astronomice, ale noastre institutii ale statului se razboiesc cu un copil de liceu. De ce? Pentru ca acesta a scris, pe un site guvernamental cunoscutele urari „Muie Băsescu" şi „Muie Boc".

In spirit de solidaritate cu acest tinar , le arat si eu degetul cel mai lung acestor caricaturi de lideri politici.

PS:(aviz DIICOT, Crima Organizata si celelalte institutii ale statului degeaba):  Nu ma treziti inainte de ora 8 a diminetii ca fac urat si dau cu voi de toti peretii. Pe bune!

4 comentarii:

  1. Eu zic sa iti pui ceasul sa sune. Mai intai intreaba-i exact ora cand vin! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunoscutele urari!" :)) Haha! Excelent! Pe YouTube sunt niste copii care il "joaca" pe "Base mort". Sper sa nu ii salte si pe aia.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Florentin

    Idiotii astia s-au uitat prea mult la "Ticalosii" lui Serban Marinescu si cred ca fiecare opozant al lui Basescu e un Dandu. Trebuie sa invete sa fie si ei domni si sa faca arestarile in timpul serviciului nu in orele suplimentare. Ce dracu!

    @Lilick

    "Pumnii mei minte nu are,sparge tot ce-i sta in cale
    Pumnii mei minte nu are,sparge tot ce-i sta in cale
    Am si eu o pasiune,sa bat cat mai multa lume
    Minte multa nu se cere,prost sa fii sa ai putere
    Ca salariul eu mi-l iau ,pentru pumnii care-i dau."

    Cam astia sunt baietii din sistem.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Ai dreptate
    N-ai dreptate
    Militianul tot te bate!"
    ***
    Mi-se pare mie, sau cineva fix a inventat masina timpului, si ne planifica o intoarcere in timp, de 20+ ani?
    Parlamentul a devenit inutil si la modul legal, Politia a inceput sa isi intre in mina... semne bune anul are, parca asa se zicea, nu?
    Iar ceva ma face sa cred ca intr-un moment bine ales, ne asteapta o schimbare majora de constitutie... Voi ce credeti, ce va a duce ea nou, si totusi vechi?

    RăspundețiȘtergere