marți, 5 iulie 2011

Ce mai dezbate EvZ?


Din ciclul marilor dezbateri publice initiate de catre oficiosul cotrocenist, cel incartiruit de purtatorii de mesaj ai presedintelui Traian Basescu, astazi, iata, se pune frontal  problema grava a calatorilor care si-au taxat bilet pe mijloacele de transport ale RATB - ului si autobuzul se defecteza intre timp. Un adevarat flagel, bag de seama, in Bucurestiul lui Sorin Oprescu. Aceste cazuri or fi mai dense decat numarul celor nereusiti la bac? Probabil, din moment ce dramele traite de majoritatea candidatilor de la Bacalaureatul din acest an, sunt tratate cu un ton de victorie personala a administratiei Basescu.

Traim vremuri interesante, va dati seama, in tara unde iti taxezi bilet la rata, iar asta te lasa in drum pe banii tai. In ritmul acesta, in cativa ani gaina iar va naste pui vii. La mai mare, bre!

3 comentarii:

  1. Pai autobuzele nu sunt noi? Eu asa stiam... Chiar nu mai sunt teme de dezbatut in Romania? S-au epuizat toate problemele si am ramas cu biletele taxate in buzunare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai mare rasul...Si totusi acesta a fost cotidianulpe care il parcuirgeam zilnic,cu sfintenie,in vremea despotismului lui Adrian nastase. E adevarat, atunci era condus de catre Nistorescu si acolo mai lucrau si ziaristi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, la cat de important e subiectul eu zic ca EVZ sa propuna calatorilor sa faca plangere la CEDO

    RăspundețiȘtergere