joi, 19 aprilie 2012

USL - ghena de gunoi

***
Stire de presa:

Deputatul PD-L Marius C. Dugulescu va părăsi partidul, urmând a intra în PNL. Dugulescu a avut deja discuţii clarificatoare cu conducerea liberalilor, surse din apropierea sa anunţând că un mare rol în transferul său l-a avut Sorin Frunzăverde.Motivul pentru care deputatul PD-L pleacă în PNL, chiar înainte de a se vota moţiunea de cenzură este modul de conducere din cadrul formaţiunii democrat-liberale.Plecarea deputatului va fi oficializată mâine.

Sincer, ii credeam mai inteligenti pe astia de la USL/PNL. M-am inselat. Nu stiu ce rost are incurajarea acestor transfugi politici, traseisti de cea mai joasa speta precum "fratiorul" Dugulescu, cel care a aparat timp de ani de zile politica guvernamentala a PDL. Total ilogic. Metaforic vorbind, e cam ca si in fotbal, atunci cand transferi un jucator in etapa a 34-a. Pragmatic, acest transfer e nul ca si valoare. PP-DD - ule, te votez, vere! Nea Dane, pune sampania la rece. Macar ne minti fara sa te uiti in ochii nostrii. Astia ne privesc fix in felinare, vorbindu-ne de bun-simt, o noua clasa politica, un alt mod de a face politica...Ce cacat!

2 comentarii:

  1. MACAR PP-DD VREA SA FACA CEVA,ACESTI NEMERNICI DE 23 DE ANU NU AU FACUT NIMIC SI NU AU VRUT SA FACA....AU FURAT DE AU RUPT SI ACUMA AU TUPEUL SA NE CEARA VOTUL. O CLASA POLITICA DE KAKAT,PLINA DE INCOMPETENTI SI TRADATORI DE TARA...RUSINE SA LE FIE..VOTATI PP-DD PENTRU O CURATENIE GENERALA DE CARE ARE NEVOIE ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere