joi, 24 septembrie 2009

Antonescu catre Boc: Aţi tras ceva prafuri uşoare?

***


Iata ca a venit si ziua dezbaterii motiunii de cenzura initiate de PNL si UDMR ca urmare a asumării răspunderii Guvernului pentru legea salarizării unitare în sistemul bugetar. Desi textul motiunii de cenzura a fost citit de catre vicele PNL Eugen Nicolaescu, Crin Antonescu a acaparat momentul printr-un excelent exercitiu de retorica parlamentara.

Victima lui? Nefericitul premier al Romaniei de azi, Emil Boc. Motivatia lui Crin? Incercarea deplasata a omuletului din Rachitele de a arunca agravarea situatiei economice a Romaniei in spatele Guvernului Tariceanu. Proasta inspiratie a avut Bocul! Un duel oratoric impotriva lui Antonescu este pierdut ab initio. S-a convins si premierul.

Redau mai jos cateva fragmente din interventia liderului PNL:

"Vă comportaţi ca un mecanic de locomotivă beat. Şi nu luaţi în nume de rău.. beat de euforia reformei. După 20 de ani vă închipuiţi că reformaţi statul şi chefuiţi în locomotivă, faceţi adevărate orgii, o fugăriţi pe doamna Andronescu ca să o aruncaţi peste geam, dar vă anunţ că vagoanele s-au decuplat. Scapă cine poate".

Si continua viitorul presedinte al Romaniei:

"Veniţi cu cifre extraordinare de-mi vine să-mi retrag semnătură după moţiune! E o fericire în România asta! Domnule prim-ministru, eu ştiu că luaţi cuvântul preşedintelui drept lege. Dar nu cumva credeţi că rapoartele prezidenţiale au devenit lege şi aţi tras ceva prafuri uşoare? Vă întreb cu tot respectul! Chiar aşa?! Chiar aşa de bine e în România".


Da, are stofa de presedinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu