sâmbătă, 19 septembrie 2009

Emil Boc se rasteste. La Cati. Andronescu


***


Un nou scandal arunca in clocot viata politica damboviteana. Boculet se rasteste semet la o femeie, Cati Andronescu. De ce? Pai ministresa aceasta doreste sa tulbure apele in ceea ce priveste numirea politica pe criterii de PD a directorilor de scoli.

Jumatatea de buletin cu origini in Rachitele devine amenintator. Spune acesta : "Dacă Andronescu pune în aplicare ordinul pentru numirea directorilor, pleacă!" Uau! Biciuitor suna limba romana in gura Piticaniei! Stimati domni, scumpe doamne, esenta acestei pozitii de forta a sefului de guvern de la Bucale este aceea de a-si apara directorii numiti pe criterii politice dupa ianuarie 2009 de catre PD.

In fapt avem de-aface cu o noua incercare de trasare a liniilor de influenta in Educatia romaneasca. Sacalii din cele doua partide guvernamentale incearca sa isi traga spuza pe turta proprie. Nici cea mai mica legatura cu mult clamata reforma din Invatamant!

Reactia Prostanacului? Da, ea exista sub forma unei declaratii date Mediafaxului: "Primul-ministru nu poate decide singur remanierea Ecaterinei Andronescu. Avem o coaliţie, iar această propunere va fi discutată în interiorul ei", a spus liderul PSD.

Draga Mircea, ba Geoana, facem pariu ca Piticul ala micu, cu voie de la ta'su, de la Cotroceni o sa o remanieze pe Cati a ta?

3 comentarii:

  1. Lupta pe directori si inspectorate e f mare! Nimeni nu e sigur 100% ca va castiga, mai ales pdl`ul, asa ca daca se va intampla ca al lor atlet sa nu castige un nou mandat macar sa nu le fuga toti cei agonisiti in 5 ani in cele 3 zari! Sa nu uitam ca pdl a plecat cu 12% si a avut candva in sondaje si 50%.

    Daca membrii pdl nu primesc ceva pentru a ramane in continuare langa patrtid in cazul in care nu vor castiga alegerile, migrarea va avea lo cinvers. Se vor duce iar la psd, pc si pnl!

    La fel este si la PSD! va fi deranj mare daca nu castiga Geoana si doar daca mai baga pe ultima suna de metrii niste capete lumina psd ca directori de scoli, la institutii publice ... poate poate scapa de la ghilotina ce i-o pregatea de mult Mitrea si cu Mazare!

    RăspundețiȘtergere
  2. *va avea loc
    *ultima suta de metri
    si ce o mai fi .. am uitat sa verific textul inainte de al posta! ma grabesc ... o zi buna si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionut, sotia mea este parte din sistemul national de Educatie. Uneori, la cate aud ca se intampla in scoli, imi vine sa nu o mai las la catedra. Si in tot acest timp, cand calitatea procesului de invatamant tot scade, ei gasesc de cuviinta sa se bata pentru niste functii de rahat.

    Da, poate vor reusi sa politizeze totul si sa se faca liniste. Dar nicicand zicerea lui Tacitus despre romani nu va fi mai actuala in Romania: "... transformă totul în deşert şi numesc acest lucru, pace". Mda!

    RăspundețiȘtergere