sâmbătă, 13 februarie 2010

Perversiune in public! Actuala conducere a Societatii Timisoara face caca pe idealurile Proclamatiei de la Timisoara


***

Proclamatiei de la Timisoara -  document programatic al luptei cu criptocomunismul post-decembrist - i se pregatesc funeraliile oficiale. La evenimentele prilejuite de aniversarea a douazeci de ani de la lansarea acesteia, invitatul principal va fi presedintele Traian Basescu. Cu alte cuvinte, un comunist autodeclarat va participa din postura de sef de stat si idol al actualei conduceri a Societatii, la slujba de inmormantare a ideilor generoase inspirate de intelighentia timisoreana si promovate cu asiduitate in spatiul public de catre cel care a fost George Serban.

Am crezut ca supremul moment de penibilitate oferit de catre conducerea comunistoida a Societatii, in frunte cu Florian Mihalcea, Daniel Vighi si Oscar Berger, a fost vizita la Palatul Regal cu insignele PDL in piept. Nu. Acest moment a fost depasit. Uitati-va la fotografia de mai sus. Ce sa mai zici? La douazeci de ani de la Revolutie, pe frontispiciul sediului Societatii Timisoara atarna o tabla cu numele fostului procuror ceausist Monica Macovei. Acum intr-o noua prezentare. Aceea de europarlamentar.

Da, o spun cu durere in suflet, sediul Societatii Timisoara ar trebui evacuat cu portareii. Sunt absolut convins de faptul ca PD - ul si d-l Basescu personal, se vor ingriji sa le cumpere argatilor sai din Timisoara un sediu de unde sa se erijeze in continuare in luptatori anticomunisti. Am citit azi un apel initiat de catre Sorin Iliesiu - alt pescuitor in ape tulburi - impotriva initiativei Consiliului Local Timisoara de a evacua o organizatie de partid care ocupa abuziv un spatiu destinat unui ONG. Interesant este faptul ca Iliesiu a renuntat la semnaturile unor lideri de opinie cunoscuti ca fiind simpatizanti declarati ai actualului partid de guvernamant.

Astfel pe lista nu au avut loc semnaturile lui Tismaneanu, Patapievici, Mihaies si ale altor lingai mult prea vizibili. Continutul acestui apel catre Ciuhandu este o mostra vie de curlingism. Limbile maronii au scornit o frazeologie care sa il inmoaie pe actualul primar, facand apel atat la simbolul Corneliu Coposu cat si la imaginea lui Ciuhandu, pe care il considera  "cel mai popular lider actual al PNŢCD şi  primar al celor care au pornit revoluţia anticomunistă din România." Brrrrr! Scarbos de-a dreptul!

Apelul il nominalizeaza pe Corneliu Coposu ca pe "primul laureat al Marelui Premiu al Societăţii Timişoara a fost, în anul 1992", semnatarii asumandusi-l pe Corneliu Coposu ca fiind "modelul nostru etic şi politic." Doamne, unde s-a ajuns in tara aceasta. Curvele au ajuns sa se creada fete mari. Fantastic cat tupeu au "cacatii" astia, vorba lui Marius Oprea.               

Apelul se incheie in aceeasi nota tragi-comica, petitionarii intrebandu-l pe Gheorghe Ciuhandu "Ce ar spune Seniorul văzând că urmaşii lui dau afară din propriul sediu cea mai anticomunistă organizaţie din România?" :))

10 comentarii:

  1. MONARHIE- COMPETENTA- LEGE

    Eu propun o reintoarcere la normalitate.
    Valorile sus iar non valorile la locul lor, adica jos. Nu este vorba de elitism ci de conditia esentiala a unei societati normale. Revolutia ..89 in loc sa reaseze lucrurile, le duce la paroxism. Va asigur ca un om calatorit in jurul lumii, ca Romania este singura tara din lume condusa de "monstruoasa colitie ": lume proasta si clanurile tiganesti. In loc sa ne apropem de Europa ne indepartam de ea.
    Inteleg ca lumea buna scolita si educata sperie. O natiune plina de talent istorie si cultura este dispretuita. Suntem considerati tiganii Europei. La multi convine sau nu le pasa . Mie nu. Sunt convins ca sunt anca multi de o parere cu mine. Solutia propusa este un inceput de drum. Ea poate asigura stabilitate politica si competenta economica,

    Conducatorul statului- REGELE NICOLAE singurul urmas legal al coranei Romaniei.

    PRIM MINISTRU :DAN VOICULESCU ,
    Am trimis o scrisoare printului Charles vrand sa-i aflu opinia despre aceasta ideie. Raspunsul a venit promt "Propunerea de a se reveni la monarhie prin varul meu Nicolae este extrem de interesanta. Pe langa alte avantaje, va ridica prestigiul international al tarii, dar in ultima istanta totul depinde de vointa poporului roman " Mult adevar spus in cateva randuri.

    Romanii sunt un popor ascutit de minte si vor prinde de unde vin avantajele.
    Cei care nu le inteleg .........nu le merita.

    Robert Horvath Deva cineast New York
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Dac-ar fi vorba doar de-o defacaţie, încă n-ar fi nimic, o necesitate fiziologică n-are nimic pervers în ea. Cel mult un deranjament intestinal. Se mai întâmplă...
    Perveritatea se referă la chestii sexuale, ca expunerea sau băgarea.
    Ceea ce se şi întâmplă, de fapt.
    Că unii îşi bagă, mi se pare normal.
    Că alţii acceptă, înseamnă că le place!
    Între perverşi, totul e posibil.
    Şi nici nu poţi să te bagi! Cu justiţia noastră, te trezeşti că eşti acuzat de violarea intimităţii!
    Aşa că aşteptăm să intervină poliţia. Aia comunitară. A Comunităţii Europene, adică!
    Oricum, până una alta, eu "mă" risc:
    Huoooo! Pune-ţi-vă chiloţii, nenorociţilor!
    Băga-mi-aş să-mi bag! Ce, credeţi că eu nu pot?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că au ajuns la concluzia că au luptat prea mult şi nu s-au ales cu nimic. Aşa că au decis să se vândă ieftin.
    A mai fost şi "contramanifestaţia" de la 1 decembrie 2009 la care se pare că au contribuit şi câţiva membri ai Societăţii Timişoara. Oricum, dacă se vor întâmpla cele bănuite, putem spune că la 13 martie 2010 Societatea Timişoara va muri fără niciun pic de glorie.

    RăspundețiȘtergere
  4. TRIUNGUL GANSTERESC TISMANEANU - BASESCU - PATAPIEVICI

    ( FURT DE MILIONE DE DOLARI DIN BANII STATULUI IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE REDUC PENSIILE SI COPII PLANG DE FOAME ! )


    SCRISOARE DE LA AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON

    Stimate domnule Horvath,

    Vă confirm primirea mesajelor dvs. transmise Ambasadei României la Washington la 1, 12 şi 16 Ianuarie 2010, înregistrate la ambasadă cu nr. P 2330 Ambasada a transmis mesajele respective in tara.

    Cu stimă,

    Adrian Tudorache
    Ambasada României la Washington

    Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei si Presedintele Traian Basescu au luat
    cunostinta de urmatoare scrisoare oficiala (fragment)

    Domnului Traian Basescu Presedintele de onoare ICR.
    “AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de dumneavoastra” U.S. Treasury ;” Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. “ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei mafiote(BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PARAPIEVICIi ) face un cec 100.000 $ Mesagerul (MIHAES ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului pe langa Universitatea din Mariland. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. (CECURILE ADUNATE INSUMEAZA CATEVA MILIOANE DE DOLARI) Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 4-5 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI….In incheiere va sugerez o solutie. Deschideti o ancheta prezidentiala, dati vina pe altii si si semnati demisia. In caz contrar nu pot decat sa va urez puscarie usoara !
    Document atasate.-Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
    -romania literara- in care Vice- presedintele ICR viorbeste de primul cec de 100.000 acordat lui Tismaneanu din Bugetul ICR,in 2004 La ora actuala cecurile insumeaza mai multe milione de dolari furati din buzunarul romanilor.


    ROBERT HORVATH DEVA cineast USA http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Duduia Pora, proaspăta laureată a premiului Alexandra Indrieş,al Societăţii defuncte Timişoara, scrie ca la "Scânteia"
    www.cotidianul.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. TRAIAN NOUL SFANT SI EROU IN ETERNITATE !
    Pe blogurile romanesti a aparut o miscare spontana in vederea sanctificarii presedintelui reales mereu, Traian Basescu.

    Cu modestia care ma caracterizeaza trimet un text monumental.
    Biografia Sfantului Traian facator de minuni. ( Disparitia dosarului de colaborator al securitatii )
    Acum catva timp cautand o lucrare scrisa de Cioran mi-a cazut in mana o carticica extraordinara intitulata BIOGRAFIA SFINTILOR.. In randuri de deosebita sensibilitate autorul descrie faptele luminoase, minunile infaptuite si mai ales sufetintele sfintilor. Trebue sa marturisesc ca citind aceste randuri mi-au dat deseori lacrimile,
    Cred ca la aceasta carte deosebita trebuie adaugat un scurt capitiol dedicat prea fericitului sfant Traian: Traian Basescu a fost racolat de Directia a IV-a a Securitatii in 1972, pe vremea cind era student la Institutul de Marina.
- Numele lui Traian Basescu se regaseste in Registrul Jurnal pentru retea informativa al U.M. 02150 Mangalia, registru care cuprindea toti colaboratorii Securitatii de la Institutul de Marina.
- Dupa ce Traian Basescu si-a terminat studiile, dosarul sau de retea cu nr. 3990 a fost transferat la Securitatea Constanta, in 1976, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.
- Numele lui Traian Basescu se regaseste in Registrul inventar – arhiva al fondului retea Constanta, registru care cuprindea toti informatorii Securitatii din judet.
- Dosarul de colaborator nr. 3990/1972 al lui Traian Basescu a fost distrus in 1979 cu Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979.
    Aceste randuri trebue sa devina inscriptii in piatra ca sa fie citite dealungul anilor. Trebue sa marturisesc ca de si sunt un om greu de clintit si trecut prin multe , de fiecare data cand citesc aceste randuri …..a-mi dau lacrimile.Cred ca majoritatea oamenilor de buna credinta al acestui nefericit popor, fac acest lucru. Sa ne inclinam adanc. Nu cred ca a existat in istoria simtirii crestine sa existe un sfant care a coborat atat de jos si a ajuns atat de sus. Sper cat mai departe de noi, in eternitate !

    Robert Horvath Deva cineast New York
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. O fi mai ieftin acolo biroul de inchiriat! ;-)

    http://victorionescu.wordpress.com/2010/02/15/primul-pas-in-pledoarie-pentru-implicarea-tinerilor-in-politica/

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragă prietene Garcia Muerte,

    E foarte bine că faci publice, pe blogul tău, mârşăviile, blasfemiile şi impietăţile acestor impostori, ai acestor gropari ai Societăţii Timişoara. Dacă trebuie, voi semna orice petiţie, demers, iniţiativă de declarare a acestor declasaţi persona non-grata în zona de vest a ţării. Trebuie ca lumea, opinia publică, să ştie ce fel de ,,anti-comunişti'' sunt vânduţii ăştia.
    Să-ţi fie ruşine, falsă Societate Timişoara!

    RăspundețiȘtergere
  9. Florine, timpul le cerne si le judeca pe toate, insa derapajul acesta va avea repercusiuni pe termen lung. S-a dus dracului mitul anticomunismului manifest al Societatii Timisoara, cea fondata si pastorita de catre Geoarge Serban.

    De-acum inainte va fi care pe care!

    RăspundețiȘtergere