sâmbătă, 31 octombrie 2009

Flatulenta verbala pedista in mass-media




***


In mai toate emisiunile cu caracter de analiza politica pe care le-am urmarit in ultimele luni, in cadrul carora au existat si invitati din partea PD, am putut observa saracia de argumente ale acestora in abordarea a mai tuturor temelor de actualitate. De la nesimtirea lui Boureanu pana la "genialitatea" lui Hoara, trecand prin discursul insipid al Sulfinei Barbu si prin debitul incoerent de vorbe aruncat de catre Mircea Andrei, PD - ul ne arata ca sufera la capitolul de cadre reprezentative.

Acest lucru ne indica fragilitatea acestei formatiuni politice, dependenta lui totala fata de actiunile lui Traian Basescu. In fapt, PD - ul este expresia in viata politica a vointei presedintelui in functie. Fara Basescu presedinte acest partid va disparea in neant, adica acolo de unde a si sosit.

Paradoxal, singura voce a PD - ului care are ceva de comunicat in aceste zile, este Theodor Stolojan. Intrebat zilele trecute in legatura cu masurile pe care ar trebui sa le ia Guvernul pentru a se incadra in tintele impuse de catre FMI, Stolojan nu s-a sfiit sa isi atace direct colegii de partid. Spunea Stolojan : "In primul rand trebuie incheiat cu prostiile astea gen Zilele Orasului nu stiu care, trebuie oprite petreceri si spectacole in acest gen. Trebuie facut bugetul si taiate cheltuielile, ca sa vina banii aceia." Hmmmm. Care au fost primarii care au aruncat in stanga si in dreapta in acest an cu banii? Ca doar nu cei de la PNL!

Primariile PD si PSD au organizat mii de evenimente de acest gen , pseudo-sarbatori campenesti, agape, hramuri, toate acestea nefiind altceva decat actiuni politice in cadrul carora Basescu si Geoana au dus o campanie electorala nedeclarata timp de mai multe luni. Bun, despre aceste lucruri nu ne asteptam sa vorbeasca nici un pedist. Si totusi Stolojan a iesit din randul aclamatorilor basescieni si a spus cateva lucruri pe sleau. Judecata strict politic, actiunea acestui cameleon politic ne indica faptul ca PD - ul are mari sanse sa dispara din prim-planul puterii dupa 6 decembrie.

De ce numesc "flatulenta verbala" luarile de pozitie ale reprezentantilor PD in presa audio-vizuala? Pentru ca ele nu exprima nici o idee, dar put. Au iz de Cotroceni. Se repeta la anumite intervale, se aud mai tare sau mai incet si put. Spuneti-mi o singura idee pe care sa o fi retinut dintr-un discurs pedist? Niciuna. Se repeta doar ideile cu care sunt inoculati de catre propaganda interna de partid. Probabil ca toti impart acelasi creier...

11 comentarii:

  1. Dar a fost el la bahmuteanca la CanalD? A fost ... murim noi de invidie ca n-am fost? Murim!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost, nimic de zis. Bravo lui.Nu am vazut emisiunea, dar banuiesc ca vorbesc aceasi limbaj articulat. Sau nearticulat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog sa-mi scuzati limbajul, dar cand il vad si il aud pe individul asta imi vine sa vomit. Mai ceva decat atunci cand latra Boc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Va inteleg, aceasta este reactia pe care individul o provoaca oricarui om de bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Corect, exista un creier care se imparte la toti boii astia, si cum din pacate ei sunt (inca) destul de multi, fiecare primeste o cantitate infinitesimala, de-aia sunt toti atat de prostalai.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce creier, Garcia? Ăştia gândesc cu fundul! De aia le şi put ideile.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Atreides

    M-a pus necuratul sa ma uit la emisiunea "Ora de foc" de la Realitatea in care au fost invitati printre altii si domnii Traian Ungureanu si Mircea Dinescu.

    Ma uitam si nu imi venea sa cred enormitatile pe care le debita intelectualul lui Peste Marinat, TRU. Nu stiu daca ati urmarit emisiunea, un link il gasiti pe blogul Alinei Gorghiu ( http://www.alinagorghiu.ro/?p=882 ). Dupa cum se vede, acesti oameni raporteaza totul la Basescu. Iar TRU a devenit penibil cand a comparat cariera scriitoriceasca a lui Dinescu cu cea politica a lui Traian Basescu.

    Fantastic. Da, cred ca impart toti acelasi creier.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Florin

    Macar partea aceea anatomica foloseste la ceva. Pe cand oamenii acestia poarta capul doar ca sa nu le ploua in gat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am vazut emisiunea in direct, am vazut doar un fragment la Alina Gorghiu. TRU asta este de un penibil monumental, in plus cred ca este cel mai mare pupincurist postdecembrist, la ce sa ne asteptam? A propos, Dinescu mai avea putin si ii dadea si doua peste bot, le-ar fi meritat pe deplin martafoiul de TRU...

    RăspundețiȘtergere
  10. Specimenul asta e cel mai enervant. Il urmeaza la mica distanta:Sulfina, Cezar Preda, Prigoana, Canacheu-Lacheu...

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Atreides

    Detest violenta dar TRU si-o cam cauta. Daca mai il intreba de vreo doua ori pe Dinescu "De ce v-ati suparat?", nu l-as fi vazut bine.

    @ Sandman

    Preda asta este un specimen de om foarte ciudat. Se vede ca nu il inghite pe Basescu, dar rezista in gloata. Sunt voci care spun ca el nu se suporta cu Actualul pe motiv de Elena. Udrea. Base nu se astepta sa o imparta cu un subaltern politic, dar asta este politica. Curva.

    RăspundețiȘtergere