joi, 6 mai 2010

Ma autoflagelez dar sunt fericit! Base, so pe ei!


***
Doamne, sunt crud, atat cu mine cat si cu cei afectati de masurile anuntate in aceasta seara de catre Traian Basescu. Dar sunt atat de multi cei care meritau aceasta lectie incat imi ignor suferinta. 50.33% dintre romani merita din plin aceasta situatie. 50.33% dintre romani nu sunt nimic altceva decat niste idioti corciti. Am mai abordat acest subiect aici.

Lasati-ma sa fiu rau, razbunator, insensibil vizavi de suferintele unora dar lasati-ma sa savurez acest moment.Jigodiilor care ati votat cu posteriorul, cretinilor care ati votat Basescu de teama mogulilor cei rai, va meritati omul. El este Presedintele, supuneti-va masurilor de austeritate extrema anuntate de la Cotroceni.

Sa traiti bine!

...jigodiilor!

5 comentarii:

  1. Ai impresia că acei 50,33% conştientizează ceea ce li se întâmplă ? Hai să fim serioşi...
    Procentul de mai sus trăieşte în satele lui Potemkin, dacă nu-i prea forţată comparaţia.

    RăspundețiȘtergere
  2. CRIMINALUL BASESCU IN ATENTIA INTERPOLULUI !

    AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
    (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
    URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU
    http://blog.imperiaonline.me/

    http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
    2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
    Falsificare de probe
    Sechestrare de persoane
    Incendiere de nave
    Contrabanda in zone de razboi

    Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
    Inregistrare AUDIO 1:


    BASESCU TRAIAN
    1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);
    2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA SI A FALSIFICAT PROBELE.
    ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;
    3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
    - APOLOGIA FAPTELOR TERORISTE ENUMERATE MAI SUS, FACUTA DE BASESCU TRAIAN IN EMISIUNEA “STAREA DE VEGHE – IN SPATELE USILOR INCHISE” REALIZATA DE ZIARISTUL SORIN ROSCA STANESCU – DIRECTOR AL COTIDIANULUI IN LIMBA ROMANA “ZIUA”, IN CARE BASESCU TRAIAN A FOST SINGURUL INVITAT EMISIUNEA A FOST DIFUZATA IN DIRECT DE CATRE POSTUL DE TELEVIZIUNE NATIONAL DIN ROMANIA “PRIMA TV BUCURESTI”.
    DATA REALIZARII EMISIUNII, IN DIRECT CU TELESPECTATORII A FOST IN 23/24 IUNIE 1998,
INCEPAND CU ORA 23:30.
    SUBIECTUL DE BAZA AL DEZBATERII A FOST “COLABORAREA LUI TRAIAN BASESCU CU ORGANELE FOSTEI SECURITATI DIN ROMANIA”.
    Inregistrare AUDIO 2:

    ROBERT HORVATH -DEVA
    http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Dane, romanul - sau cel putin tipologia de roman care voteaza Basescu/PD)nu este receptiv la nici un mesaj venit din afara sferei lui de intelegere. Doar la BANI. Iar acum acesti nenorociti ai sortii vor constientiza pe propriul buzunar ce inseamna sa votezi cu posteriorul. In fapt acestora li se potriveste mult mai bine denumirea de rumân. E mai corecta, chiar si din punct de vedere istoric.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am un prieten de are magazin cu piese auto .. de un an ii merge f rau .. spre faliment ca lumea cand e in criza ultimu lucru in mintea lui ii e reparatia masinii. Atunci tot ii gasea scuze, acum sa vad ce mai zice ... cand doctorii profesorii politistii si alea de la ghisee o sa aiba masini stricate, oare isi mai repara cineva ceva?

    Acum tot PSD`ul o sa fie vinovat!?

    La cum il stiu mare lucru daca nu asta o sa zica .. asa cum zicea si Dan, din 50% daca maxim 10% si-au dat seama cine-i basescu e mare lucru, restu isi merita soarta, dar eu ce vina am!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionut, prostia nu este o scuza, dimpotriva este o circumstanta agravanta. Fiecare om are obligatia de a se instrui in scoala o perioada care sa ii permita sa faca diferenta intre bine si rau. Asta daca se doreste a fi numit cetatean. Dar, sub pojghita subtire a Smecheriei romanesti descoperim un suflet si o minte handicapata din cauza necunoasterii.

    RăspundețiȘtergere