duminică, 7 iunie 2009

PD - ul fura, fura, fura...

***


Lucrurile in jud. Timis capata o turnura grotesca!


Liberalii timişeni spun că vor depune contestaţie la BEJ Timiş, susţinând că echipa de fotbal din localitatea Covaci ar fi "primit instrucţiuni" să voteze cu PD-L, iar angajaţii Primăriei Tomnatic sunt prezenţi în secţia de votare şi distribuie buletine de vot, transmite corespondentul NewsIn.

"Operaţiunea a demarat deja în judeţul Timiş. În această dimineaţă, la Covaci, comuna Sânandrei, condusă de primarul PD-L Dorel Demea, echipa locală de fotbal a fost luată cu autocarul echipei pentru a fi condusă la masă, la o pensiune în Covaci, de aici primind instrucţiuni de a se încolona în faţa secţiei de vot din localitatea Covaci, cu instrucţiunea de a vota PD-L pentru a primi ulterior fonduri pentru echipă", susţin liberalii timişeni.


Tot liberalii spun că angajaţii Primăriei Tomnatic fac muncă voluntară ilegală. Potrivit acestora, doi dintre aceştia sunt prezenţi în secţia de vot din localitate, la masa biroului secţiei de vot şi distribuie buletine de vot.


În judeţul Timiş sunt organizate 584 secţii de votare, dintre care 212 sunt în Timişoara. 602.103 de alegători sunt aşteptaţi la urne, fiind tipărite 660.800 de buletine de vot pentru Timiş.

Timişului i-a fost alocată suma de 1.760.000 de lei pentru organizarea alegerilor, din care 400.000 de lei reprezintă costul materialelor electorale şi 1.360.000 lei pentru indemnizaţii.


Sursa: Newsin

2 comentarii:

  1. Astazi se va inregsitra cea mai mare frauda dupa 1990.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, sper sa nu se mai mire nimeni ca la urmatoarele alegeri absenteismul se va croniciza. De ce sa mai votezi? Daca baietii astia fura tot, care este sensul votului popular? Politicieni de cacat!

    RăspundețiȘtergere