vineri, 23 octombrie 2009

Guvernul fantoma Boc 3

***


Sau poate Basescu 3? Da, cred ca ar fi mult mai corect sa il denumim asa. Iata ca marele tehnocrat Croitoru Lucian si-a prezentat cabinetul de "tehnocrati" menit sa scape tarisoara aceasta de criza in care a fost tarata de catre ilustrul domn Traian Basescu. marturisesc ca nu ma asteptam la mare lucru din partea acestui Croitoru. Dar acum stau sa ma gandesc daca el chiar doreste ca acest guvern sa treaca de votul parlamentului. Pe bune!

Cat de Idiot trebuie sa fi ca sa poti crede ca, beneficiind de aportul unor indivizi precum Gheorghe Pogea, Cătălin Predoiu, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Mihai Stănişoară, Theodor Paleologu şi Radu Berceanu, tu iti vei trece corabia gaurita prin vadul Legislativului? Sincer, desi unii il considerau mai acum o saptamana pe dl. Croitoru om serios, eu cred ca este doar un Prost. Pentru ca, ma indoiesc ca un om cu destula minte in cap ar fi acceptat situatia de cobai pentru Basescu.

Indivzii mai sus enumerati au primit vot de neincredere din partea parlamentarilor. Hmm! Acum vin sa solicite votul de investitura.Pe langa cei amintiti mai sus, acest cabinet mai "beneficiaza" de aportul altor vedete din politica autohton; insipida doamna Sulfina Barbu, cea asociata cu securistul Silvian Ionescu intr-o firma care tooot castiga contracte de la Ministerul Mediului: guralivul domn Adrian Radulescu, agricultorul cu mapa rupta, care "negocia" cu Guvernul in numele fermierilor romani, pentru aceste negocieri primind actiuni moca la mai multe firme in care Statul a fost actinar majoritar.

Singurul care face nota discordanta din aceasta adunare de secaturi politice este Bogdan Aurescu, care - din nu se stie ce motive - a acceptat portofoliul Externelor intr-o echipa de sacrificiu. Pentru ca Zeus cere sacrificii, nu-i asa? Da, acest cabinet este rezultatul negocierilor initiate saptamana trecuta de catre Croitoru Lucian.

Necesitatea de a scapa de Basescu a devenit una acuta. Acest om este total iresponsabil, fiind capabil ca, de dragul unui nou mandat, sa sacrifice totul, inclusiv situatia socio-economica a tarii. Basescu trebuie inlaturat democratic in decembrie 2009. Acesta va fi examenul de maturitate pentru poporul roman.

6 comentarii:

 1. Garcia, Radulescu asta este cumva ala de a aparut aseara la realitatea cu berbecul si cu gardul? Daca ala e, pai chiar merita sa se afle intr-un guvern pdl. Seamana atat de mult cu Basescu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, ala este Radulescu. Marele agricultor, sef de CAP prin Mogosoaia pe vremea Impuscatului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Croitoru nu mi se pare decât un diversionist, ca atâţia alţii, ales pe criteriul docilităţii şi-al apărării cauzei băsesciene. Se mulează perfect pe ceea ce vrea Actualul. Mă miră însă de ce socrul Isărescu nu l-a tras de mânecă, să-i spună să stea cuminte în banca lui (BNR). Sau şi Isărescu face jocurile Actualului?

  RăspundețiȘtergere
 4. Unde-i Udrea, Unde-i Udrea .... scump doamna scump!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Florin

  Omul a recunoscut ca, din 1999, este un admirator al lui Basescu pe care il considera un om politic providential. Tehnocrat? Poate doar in bucatarie! :)

  @ Teompa

  Mare om!

  @ Ionut

  Udrea? Sub birou la reciclare! :)

  RăspundețiȘtergere