duminică, 6 martie 2011

Otelul Galati - viitoarea campioana a Romaniei


***
Circula prin targul asta mare al Bucurestilor un scenariu veridic in cea ce priveste numele viitoare campioane a Romaniei. Ea se numeste Otelul Galati. Indiferent ce s-ar intampla in etapele ramase pana la finalul campionatului, formatia din Galati se poate considera deja campioana Romaniei in sezonul 2010-2011.

Marius Stan, fost candidat PNL la primaria Galatiului si implicat in politica locala, va parasi formatiunea politica condusa de catre Crin Antonescu pentru a se inrola in noul partid gandit la Cotroceni de catre strategii lui Traian Basescu. El se va ocupa de coordonarea acestei noi formatiuni politice in sudul Moldovei si in Dobrogea. Insa o noua formatiune politica presupune si foarte multe cheltuieli, mai ales intr-un an electoral precum 2012.

Este interesant ca un aderent important al lui Traian Basescu este si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta din urma are misiunea de a facilita castigarea titlului de campioana de catre Otelul Galati pentru ca aceasta echipa sa acceada direct in grupele Ligii Campionilor. Din purcoiul de bani care ii revin in mod normal, Otelul Galati va sponsoriza direct sau prin interpusi campania electorala a Albei ca Zapada.

In aceasta cheie trebuie interpretata si inapetenta lui Mitica Dragomir in cea ce priveste reprogramarea partidei dintre Pandurii si Otelul. Daca mai punem in balanta si faptul ca Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii, a facut parte din comitetul de sustinere al candidaturii lui Traian Basescu pentru un nou mandat de presedinte, avem deja tabloul complet a cea ce se va intampla sau deja s-a intamplat in acest sezon in fotbalul autohton. Bani pentru politica. De unde? Din Liga Campionilor.

8 comentarii:

  1. Un alt patron care a ajuns in Champions League si a cotizat frumos la portocalii este Paszkany

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca exista un pret care trebuie platit, cine stie? O fi existand si un mercurial pentru locurile de UCL si EL?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce se poate. O participare in Ch Lg inseamna incasari absolut sigure de peste 10 milioane de euro (de la UEFA, si aproape indiferent de rezultate). E un tort frumos si e pacat sa fie mancat de unul singur si sa nu fie impartit intre mai multi.
    Ar fi interesant de stiut si ce a facut Bucsaru de la Urziceni, care dupa participarea la Ch Lg si-a vandut si toti jucatorii si s-a retras din fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui sa faceti niste tratamente impotriva hepatitei, ca vad ca va ofticati tare ca Otelul tot castiga si nu se ma opreste. Ca parca Galatiul a castigat toate meciurile pana acum la masa verde. Nu, Otelul e pe primul loc prin munca, si prin simplul fapt ca e mai buna decat echipele voastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cunosc jocurile politice, insa otelul galati castiga lejer acest campionat fiindca au un joc foarte bun. fotbalistic merita. aveti un blog interesant v-am luat in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  6. stii ca sunt compionul conspiratiilor,insa eu zic ca este prea de tot ceea ce ai scris sus. Otelul are acum cu steaua, vaslui si dinamo si vreau sa vad cum trece peste astea dupa u cluj care este a facut transferuri tari. Asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai daca va uitati la arbitrajele de care au parte contracandidatele o sa vedeti ca nu e deloc "teoria conspiratiei". Vasluiul si mai ales Timisoara sun macelarite etapa de etapa!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca ma uit putin mai in stanga paginii, vad numai titluri de genul "prostanac", "retardat" etc etc. Eu cred ca ii supraevaluezi, ar trebui sa fie niste genii malefice ca sa organizeze si sa duc la bun sfarsit asa o chestie. De ce sa se chinuie atat, cand poti sa faci rost de bani mult mai usor !?

    RăspundețiȘtergere