marți, 20 ianuarie 2009

La mutare Basescu.Sah la Nastase

***

Se pare ca dezonorantul personaj care ocupa abuziv Palatul Cotroceni (abuziv deoarece a devenit presedinte gratie unor minciuni) nu cruta nici un efort in asi demola adversarii cu grava complicitate a noului Gestapo, DNA - ul din Romania.

Dl. Basescu prezinta simptome grave de dictatorism in stare latenta. Din pacate personalitatea dansului nu admite interlocutori sau egali. In fata lui trebuie sa fi sclav. Verticalitatea morala este un mare dusman pentru toti cei care intra in contact cu augustul nostru presedinte.

Daca nu spui precum Marinelul atunci te papa DNA - ul. Nu am fost cel mai infocat admirator al d-lui Nastase. Sincer? Nici nu l-am votat in al doilea tur al prezidentialelor din 2004, preferand ramanerea in patrie in dauna ospitalitatii congoleze. Deh! O intoxicare care a tinut.

Mi se pare insa josnic ca de fiecare data cand tu, Traian Basescu, ai probleme cu PSD - ul (sau cu opozitia anti-Basescu din PSD) atunci sa ordoni tucalarului Daniel Morar sa mai fabrice un dosar…si tot asa!

Este un sah perpetuu si stupid la Nastase. Roata se invarte insa…!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu