duminică, 2 decembrie 2012

Mihail Neamțu chiar există?

***
Este o intrebare pe care mi-o pun destul de des in ultima perioada. Chiar exista acest Mihail Neamțu sau el este doar o plasmuire a acestei negre perioade de criza morala si economica, pe care o traverasam. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un alt tip de Romulus Zăroni, ciudatul incult pus de catre Petru Groza  ministru al Agriculturii, sau este vorba doar de un personaj in genul lui Bulă sau Radio Erevan? Deși, sincer, cred mai tare in varianta Zăroni, deoarece atat neaoșul Bulă cât si sovieticul Radio Erevan trădau mari doze de inteligență și un oarecare bun-simț, pe când personajul contemporan care se doreste in Parlament nu prea probeaza nici una dintre aceste caracteristici. 

4 comentarii:

 1. Stimate domn/doamna Garcia sau Muerte
  Nu mă cunoști și nu te cunosc.Hai să lăsăm lucrurile așa, bine?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-le Neamtu - daca chiar dumitale esti - din pacate va cunoaste o tara intreaga. Spuneti aproape numai prostii, debitati enormitati si va comportati precum un copilandru cu retard emotional. Fotografia care ilustreaza postarea mea este edificatoare dar cred ca exista una si mai elocventa: cea in care discutati cu Sebastian Lazaroiu. Va potriviti de minune, sincer.

   Ștergere
 2. @Mihail Neamtu – Nu mă cunoaşteţi şi nu vă cunosc dar vă invit să mai vizionaţi o imagine :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Stimate domnu Neamtu, va apreciez pentru faptul ca ati vrut sa faceti un partid pentru cei care sau saturat de actualii politicieni. Dar nu trebuia sa faceti coalitie cu politicieni ca Razvan Ungureanu, Elena Udrea si mai ales cu Basescu. Pacat, ca asa nu va pot vota.

  RăspundețiȘtergere